height="132" />
ORGAZM OLAYIM DERKEN FELAKET YAŞAMAYIN

ORGAZM OLAYIM DERKEN FELAKET YAŞAMAYIN

ABONE OL
Nis 2, 2021 16:06
ORGAZM OLAYIM DERKEN FELAKET YAŞAMAYIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çoğumuz büyük bir örümcek gördüğümüzde biraz heyecanlanırız, ancak ürkütücü Brezilyalı gezgin örümceğin ısırığına kurban giden talihsiz azınlık için, bu “heyecan” yepyeni bir anlam kazanır.

P. nigriventer örümceğinin zehiri, birkaç molekülün çok zengin bir karışımıdır. Bu moleküllere toksin deniyor ve bu zehirde farklı aktiviteye sahip çeşitli toksinler var. Bu nedenle, bir insan bu örümcek tarafından ısırıldığında, penisin sürekli olarak ereksiyon olduğu bir durum olan priapizm de dahil olmak üzere birçok farklı semptom gözlemlenebiliyor.

Saatlerce süren ağrılı ereksiyona ek olarak, gezgin örümceğin ısırığı kas kontrolünün kaybına, şiddetli ağrıya, nefes almada zorluğa ve tedavi edilmezse, oksijen yoksunluğuna bağlı ölüme neden olabilir.

Sosyal medya da bu durum o kadar ileriye gitti ki bir çok kişinin bu örümcekten istediği için bazı kişileri aradığını dahi bilmekteyiz. Bu örümceğin anlatıldığı gibi bir özelliği yoktur, ereksiyon ve orgazm doğrudur ama bu şiddetli ve sancılı ,tedavi edilmez ise ölümle sonuçlanabilmektedir.

Sonuç olarak, bu örümcek zehirli ve tehlikeli bir canlıdır. Bilimsel olarak zehre çalışılmaktadır. Son çalışmalara göre zehrin bu şekilde sadece erkekler üzerinde etkisi olduğu ancak kadınlarda nasıl bir etkiye sebep olduğu henüz bilinmemektedir. Uzun bir orgazm hayalinde olanlar için bir uyarı : Ölümün en hazlısı bu sanırım.

Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ

Kaynak: Ahmet TAŞÇI

LİNK: https://turkiyeyabanhayati.org/blog/detail/zehiri-saatlerce-orgazm-yasatiyor-mu-sahi

NOT: Bu yazı Türkiye Yaban Hayatı  Dergisi sitesinden özel izinle alınıp yayınlanmıştır.

Türkiye Yaban Hayatı Dergisi resmi site adresi:

https://turkiyeyabanhayati.org/

TÜM YAZILARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.