height="132" />
Şu An Erdoğan ve AK Parti Hedefte.

Şu An Erdoğan ve AK Parti Hedefte.

ABONE OL
May 13, 2023 11:21
Şu An Erdoğan ve AK Parti Hedefte.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göklerden gelen bir karar vardır. Allah nurunu tamamlayacaktır. Yakın olan fethi müjdele
Bismillahirrahmanirrahim
İNNA FETAHNA LEKE FETHAN MÜBİNA / Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik
Ve Zafer yakındır, Zafer İslam’ındır.

Artık zafer yakın…

Çünkü çok kötü oyuna geldiler bunu hiç beklemiyorlardı.

Erdoğan “One minute” dediğinde oyuna uyandılar ama geç oldu.

Şu an Erdoğan ve Ak parti hedefte.

Var olan tüm güçleriyle devirmeye çalışıyorlar.

“Eğer Allah size yardım ederse, size galip (üstün) gelecek yoktur…”
(Al-i İmran 160)

Bir Arap atasözü der ki:

”Kemaluhu zevaluhu…

Yani bir işin zirvesi onun sonu demektir. Nasıl ki zulmün en kuvvetli anında bir Musa çıkar Firavunun düzenini yıkar. Roma’nın en kuvvetli çağında ise bir İsa çıkar ve Roma’nın düzenin yıkar. İşte kurtarıcılar, peygamberler küfrün zulmün, batılın en şiddetli, en güçlü anında ortaya çıkar ve hakkı hâkim kılar. Hak azı çoğa, zayıfı güçlüye galebe çaldırır. Son olarak da Peygamberimiz böyle bir dönemde ortaya çıkmış ve küfrün zulmün en güçlü anında hakkı hâkim kılmıştır. Peygamberlerin hayatlarına bakıldığı zaman davalarının en geniş halini görmeden vefat ettiklerini görürüz. Peygamberimiz vefat ettiğinde İslam devletini sınırları Mekke ve Medine Şehirlerinden ibaretti.

Günümüzde gecenin dünyayı kuşattığı ve zulüm hat safhada olduğu, oluk gibi Müslüman kanının aktığı bir dönemdeyiz. Yani gecenin aydınlığa döndüğü bir dönem.

Yahudiler 1897 ‘de İsviçre’nin Basel şehrinde daha sonra adı Theodore Herltz olacak salonda toplanıp karar aldılar ve Theodore Herltz II. Abdülhamit’e gelip Osmanlı’nın tüm dış borçlarını ödemek karşılığında Filistin’den toprak parçası istedi. Abdülhamit Han’dan “Kanla alınan topraklar ancak kanla verilir” cevabını aldıktan sonra tekrar Basel’e dönüp yeni kararlar alarak 100 yıllık plan yaptılar. İlk 25 yılda İsrail devletinin kurulmasındaki engel olarak gördükleri Abdülhamit Han’ı tahttan indirdiler ve Osmanlı’yı yıktılar. İkinci 25 yılda ise Çanakkale’ye gönderdikleri 40 kişilik katır birliğinin karşılığı olarak İngiltere ve diğer büyük devletlerden İsrail devletinin kurulmasına destek aldılar.100 yılın sonunda ise büyük İsrail’in dünya hâkimiyetinin önündeki engel olan İslam ortadan kaldırılacaktı. Batı ve Siyonistler dünyayı ve İslam âlemini uzun ve kısa vadeli planlarıyla kuşattılar. Osmanlı’dan sonra onların karşısına çıkacak ve planlarını bozacak kimse çıkmadı, çıksa dahi bu hareket ve düşünceler onlar tarafından bertaraf edildi. Onlar devlet veya İslami hareketleri çeşitli yöntemlerle işlevsiz hale getirmeyi iyi şekilde başardılar. Bu bölerek, parçalayarak içeriye adam sokarak, adam satın alarak, ikbal vaat ederek, kişisel zaaflardan faydalanılarak… Vs. gerçekleşir ki bu liste uzar gider

 “Gerçekten onlar, (İslam’a karşı) hile ve tuzaklarını kurdular. Allah katında da onlara hilelerine karşı azap var; isterse onların hileleri dağları yerinden oynatacak olsun.) “

İbrahim – 46

1923 yılında Çırağan sarayından yönetilen Osmanlı sona ermiş ve Çankaya’dan yönetilen Cumhuriyet kurulmuştur.Bu gün Atatürk orman çiftliğine  kurulan Aksaray Çankaya döneminin kapandığı yeni bir dönemin açılmasının sembolüdür.
Aksaray bu yüzden hedefte çünkü orası bir sembol…

Ama onlar ne kadar uğraşsa da göklerden gelen bir karar vardır.

Allah nurunu tamamlayacaktır.

Bütün mesele sen bu imtihanın neresindesin.

Yakın olan fethi müjdele
Bismillahirrahmanirrahim
İNNA FETAHNA LEKE FETHAN MÜBİNA / Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik
Ve Zafer yakındır, Zafer İslam’ındır.

“Eğer Allah size yardım ederse, size galip (üstün) gelecek yoktur…”
(Al-i İmran 160)

Saygılarımla………..

Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.