DOLAR 34,2838 0.01%
EURO 37,2264 0.22%
ALTIN 2.992,00-1,17
BITCOIN 2279765-1,34%
Elazığ
12°

AÇIK

05:54

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Yeniden Refah Partisi Elâzığ’da Güçlü Bir Yapıya Sahip

Yeniden Refah Partisi Elâzığ’da Güçlü Bir Yapıya Sahip

ABONE OL
Eki 23, 2024 15:53
Yeniden Refah Partisi Elâzığ’da Güçlü Bir Yapıya Sahip
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Yeniden Refah Partisi, Elazığ’ın Maden ilçesindeki kongresini geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

Kongreye, Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş’un yanı sıra İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Maden İlçe Teşkilatı tam kadro katıldı. Tek listeyle gidilen seçim sonucunda Hacı Çakmak, Maden İlçe Başkanı seçildi.

 

Kongrede konuşan İl Başkanı Karakuş, Maden ilçesinin Elazığ için önemine değinerek, ilçenin geçmişteki performansının yüksek olduğunu, ancak şu anda emekli maaşları ve asgari ücretlerle geçim derdine düştüğünü söyledi. Karakuş, Yeniden Refah Partisi olarak Maden’in bildiklerini ve bu çözümün çözümü için teşkilat olarak çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, partinin Elazığ’daki teşkilatlanma hızı, hızlı genişleme ve Türkiye genelindeki yaygınlığa paralel olarak Elazığ’da da güçlü bir yapı kurduklarını ifade etti.

Kongre sonunda yeni yönetimin partisinin ilkelerine uygun şekilde yönetilebilmesi için Maden halkına en iyi hizmetin sunulacağı belirtildi. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, kongrenin parti teşkilatının ilçedeki gücünü pekiştirdiğini ve gelecek dönem bir işaret olduğunu ifade ederek, emeği geçen tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.