DOLAR 34,2440 0.05%
EURO 37,0334 0%
ALTIN 3.022,901,04
BITCOIN 2299856-0,46%
Elazığ

PARÇALI AZ BULUTLU

05:52

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Tarafından Hayır Kermesi..

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Tarafından Hayır Kermesi..

ABONE OL
Eki 22, 2024 15:18
Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Tarafından Hayır Kermesi..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu tarafından, maddi durumu iyi olmayan dağılımları desteklemek amacıyla bir hayır kermesi açıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörlük Kampüsü’nde düzenlenen ve iki gün süren kermese  akademisyenler ve üniversite yönetimi katılım gösterdi. Kermesten elde edilecek gelir, maddi durumu iyi olmayan dağılımları desteklenmek için kullanılacağı belirtildi.

Kermesin dağıtımına Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Doğru, Prof. Dr. İrfan Üstündağ, Prof. Tamer Atay’ın eşi Öznur Atay, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın eşi Arzu Şerifoğulları ve İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ın eşi Zuhal Üstündağ ile çok sayıda üniversite yöneticisi ve akademisyen katıldı.

 

Açılışta konuşan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kermesinin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu Başkanı Hülya Göktaş ise, kermesinin düzenlenmesinde katkı sunan herkese performans gösteriyoruz dedi: “Maddi durumu iyi olmayan bir şekilde destek olabilmek adına Fırat Üniversitesi Kadınlar Kolu olarak düzenli olarak bir araya geldik. Öğrencilerimize anne desteğiyle yaklaşmaya çabalıyoruz. Desteklerini esirgemeyen kadınlar kolu Üyelerimize, tüm ilişkilerimize ve katkılarımıza gösterilen içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Birlikte hareket ederek teşekkür ediyoruz ve en iyi şekilde desteklemeye devam ediyoruz.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.