DOLAR 34,2275 0.3%
EURO 37,1641 0.19%
ALTIN 2.981,990,95
BITCOIN 23249781,03%
Elazığ
10°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Türkiye Mafya Ve Baronların Elinde Kevgire Mi Döndü?..

Türkiye Mafya Ve Baronların Elinde Kevgire Mi Döndü?..

ABONE OL
Eki 11, 2024 16:45
Türkiye Mafya Ve Baronların Elinde Kevgire Mi Döndü?..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen, Türkiye’de artan suç ve şiddet olaylarına dikkat çekerek, cezasızlık politikasının bu artışın en büyük sebeplerinden biri olduğunu vurguladı. Esen, toplumun “adalet” talebinin giderek daha fazla dillendirildiğini belirterek, acil bir seferberlik çağrısında bulundu.

Esen, hükümetin toplumsal şiddetin nedenini yalnızca alkole bağlamasını eleştirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, uyuşturucu madde ticaretine karşı daha kararlı adımlar atılması gerektiğini ifade etti. Uyuşturucu ticaretinin yaygınlaşması ve sokaklarda suç çetelerinin egemenliğine dikkat çeken Esen, bu durumun Türkiye’yi adeta bir “kevgir” haline getirdiğini belirtti.

Kadına ve çocuğa yönelik şiddet olaylarının yalnızca alkolle ilişkilendirilmesinin yanıltıcı olduğunu savunan Esen, asıl sorunun uyuşturucu ticaretiyle mücadelede yeterli adımların atılmaması olduğunu dile getirdi. Esen, hükümeti bu konuda daha kapsamlı ve etkili bir mücadeleye davet ederek, suç ve şiddetin önlenmesinin ancak bu şekilde mümkün olabileceğini söyledi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.