DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2148806-0,24%
Elazığ
19°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

   
   
Bursa’daki İmam Hatip Müdüründen Akıl Almaz Bir Şiddet..

Bursa’daki İmam Hatip Müdüründen Akıl Almaz Bir Şiddet..

ABONE OL
Eyl 20, 2024 17:39
Bursa’daki İmam Hatip Müdüründen Akıl Almaz Bir Şiddet..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, yaptığı söylem ve davranışlarla ciddi tepkilere neden oldu.

Daha önce bir veli toplantısında, “Okulda başı açık kız öğrenci olamaz. Herkesin başını kapatması gerek” şeklindeki baskıcı ifadeleriyle velilerden tepki toplamış ve sözlerinin medyaya sızdırılması üzerine gündeme gelmişti. Ayrıca, “Şort giyen veya başını örtmeyen öğrencilere müdahale ederiz” şeklindeki açıklamaları da tartışmaları alevlendirmişti.

Kırbıyık’ın son olarak kadın bir müdür yardımcısının odasının kapısını kırdığı iddiası, durumu daha da ciddileştirdi. Kadın müdür yardımcısı, bu olayı görüntüleyerek müdürün görevini kötüye kullandığını belirtti. Eğitim Sen Başkanı Derviş Erdem de bu saldırıyı kınadı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in, Kırbıyık hakkında nasıl bir adım atacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Yaşanan bu olaylar, eğitim camiasında ve kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Kırbıyık’ın görevde kalıp kalmayacağına dair bir açıklama bekleniyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.