DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 22998370,09%
Elazığ
10°

AÇIK

15:46

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

   
   
Elazığ Ak Parti Teşkilatının Müziksiz, Slogansız Kongresi..

Elazığ Ak Parti Teşkilatının Müziksiz, Slogansız Kongresi..

ABONE OL
Eki 26, 2024 16:04
Elazığ Ak Parti Teşkilatının Müziksiz, Slogansız Kongresi..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Özel bir düğün salonunda teşkilat üyelerinin ve gösterilerinin yoğun bir şekilde gerçekleştirildiği kongre, Ankara TUSAŞ’taki terör saldırıları dolayısıyla slogansız ve müziksiz yapıldı.

Kongreye, teşkilat üyelerinin ve bunların yanı sıra AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Av. Toplantıya Mahmut Eminmollaoğlu, Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda parti yetkilisi katıldı.

Genel Merkez İl Koordinatörü Av. Mahmut Eminmollaoğlu, kongrede yaptığı konuşmada TUSAŞ’taki şehitler için Fatiha okutarak terör saldırısını kınadı. Kongrelerin yenilenme sürecinin olduğunu vurgulayan Eminmollaoğlu, görev devralacak yeni teşkilatların daha fazla çalışmasını belirtti ve AK Parti’nin 22 yıldır büyük başarılara imza attığını ifade etti.

 

AK Parti Baskil İlçe Başkanı Ahmet İnalçuk, İsrail’in Filistin ve Lübnan’a yönelik saldırılarını kınayarak Baskil’in kayıtlı AK Parti davasına göre kaydedildiğini vurguladı. Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti’nin Türkiye ve Elazığ’a sunduğu hizmetlerden bahsederek, son yerel seçimlerin devam ettiğini değerlendirdiklerini ve daha fazla çalışma yapacaklarını belirtti. Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de TUSAŞ saldırısında şehit olanlar için rahmet diledi ve Türkiye’nin savunma sanayiinde kararlı adımlar atmaya devam edeceği vurgulandı.

Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise Baskil’in kendisi için özel bir yer olduğunu, kongrelere olan yoğun sunumun ve davaya olan bağlılığın coşku verici olduğunu söyledi. Başkan Yıldırım, TUSAŞ’taki şehitleri anarak Türkiye’nin güçlü tutulmasının bu tür saldırılarla sarsılamayacağını ifade etti ve kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

Kongre boyunca teşkilat üyelerine ve kadınlarına katılmalarından dolayı teşekkür edilerek yeni dönemde başarılar dilendi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.