DOLAR 34,1901 0.18%
EURO 37,1529 0.05%
ALTIN 2.975,310,73
BITCOIN 23268120,77%
Elazığ
10°

AÇIK

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

   
   
THY ile Fırat Üniversitesi Arasında Önemli Konular Ele Alındı..

THY ile Fırat Üniversitesi Arasında Önemli Konular Ele Alındı..

ABONE OL
Eki 17, 2024 15:09
THY ile Fırat Üniversitesi Arasında Önemli Konular Ele Alındı..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın Elazığ ziyaretinin ardından, THY Teknik A.Ş. yöneticileri Fırat Üniversitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

THY Teknik A.Ş. ve Fırat Üniversitesi arasındaki bu görüşmede, çeşitli iş birlikleri üzerine anlaşmalar yapıldı. THY Teknik A.Ş.’nin İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Aydın, İnsan Kaynakları Başkanı Kenan Şahan ve diğer yöneticilerin katıldığı ziyarette, öğrenci kabulü, malzeme desteği, teknik geziler ve akademik gelişim gibi konular ele alındı.

Görüşmede, THY Teknik A.Ş.’nin Fırat Üniversitesi’ne “Hangarım Kampüs” ve kısa dönem staj kapsamında öğrenci kabul edeceği, Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun ihtiyaçları için malzeme desteği sağlayacağı, öğrenciler için THY Teknik A.Ş. lokasyonlarında teknik geziler düzenleyeceği ve eğitmenlerin akademik gelişimlerinin THY Teknik A.Ş. Akademi tarafından destekleneceği belirtildi.

 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, bu iş birliğinin üniversitenin sektörel bağlantılarını güçlendireceğini ve öğrencilerin kariyer yolculuklarına katkı sağlayacağını vurguladı. Göktaş, iş birliğinde emeği geçen THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ve Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya teşekkürlerini iletti. Ayrıca, bu iş birliğinin üniversite, bölge ve ülke için önemli fırsatlar sunacağını belirtti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.