DOLAR 34,2199 0.28%
EURO 37,1363 0.18%
ALTIN 2.983,340,99
BITCOIN 23276551,19%
Elazığ
10°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Yapay Zeka Bizim İçin Fırsat mı?

Yapay Zeka Bizim İçin Fırsat mı?

ABONE OL
Eki 3, 2024 15:01
Yapay Zeka Bizim İçin Fırsat mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Yapay zeka, günümüzün teknolojik gelişmeleriyle hızla hayatımızın her alanını genişletiyor, fırsatlar ve tehditleri beraberinde getiriyor.

Palamar Teknoloji Kurucusu ve CEO’su Onur Candan, yapay zekanın iş dünyası ve genel toplumla ilgili bilgiler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Candan, yapay zekanın doğru kullanımıyla iş büyümesinde verimlilik artışı ve yeni iş fırsatları yaratabileceğini belirtti. Ancak iş kayıpları, veri güvenliği ve etik sorunlar gibi zorluklara da dikkat çekilerek, bu teknolojik risklerin çoğalmasının arttığı vurgulandı.

Yapay zekanın sunduğu olanaklar arasında, verimlilik artışı, kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi ve yeni iş olanakları yer alıyor. Özellikle tekrarlayan işler otomatize edilerek zaman ve maliyet tasarrufu sağlanırken, e-ticaret gibi alanlarda kişiselleştirilmiş hizmetler sunarak müşteri kapsamını artırıyor. Aynı zamanda yapay zekanın geliştirilmesiyle yeni meslek alanları ortaya çıkıyor

Ancak yapay zekanın iş kayıplarına yol açabileceği, büyük veri kullanımıyla veri güvenlik sorunları oluşturabileceği ve etik açmazlara neden olabileceği riskler arasında. Candan, yapay zekanın insanlığına hizmet etmesi için bu bölgede göz ardı edilmemesi gerekti

 

Palamar Teknoloji, yapay zekayı bir fırsat olarak görerek, yerli chatbot çözümleriyle hizmetlerine zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor ve kurumsal medyada dijital dönüşümlere destek oluyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.