DOLAR 33,9935 0.29%
EURO 37,8562 0.65%
ALTIN 2.820,790,41
BITCOIN 1966761-2,91%
Elazığ
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
“Yeter artık! Yapamıyorsanız Yapmayın!”

“Yeter artık! Yapamıyorsanız Yapmayın!”

ABONE OL
Eyl 6, 2024 14:54
“Yeter artık! Yapamıyorsanız Yapmayın!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Elazığ’da vatandaşlar, yaz ayları boyunca yaşanan sık su kesintileri nedeniyle büyük bir tepki gösteriyor.

Elazığ Belediyesi’nin altyapı çalışmaları adı altında gerçekleştirdiği ani su kesintilerinin sıklaşması, halkın tepkisini çığ gibi büyütmüş durumda. Vatandaşlar, her gün yapılan su kesintilerinin hayatı olumsuz etkilediğini belirterek, “Yeter artık! Yapamıyorsanız yapmayın!” şeklinde şikayetlerini dile getiriyorlar.

Vatandaşlar Tepkili: “Yeter Artık!”Elazığlılar, belediyenin altyapı çalışmaları gerekçesiyle su kesintilerini sürdürüyor olmasına tepki gösteriyor. Özellikle yaz aylarında sıcak havaların da etkisiyle su ihtiyacının arttığı dönemlerde bu kesintilerin yapılması, halkın sabrını taşırmış durumda. Vatandaşlar, su kesintilerinin her gün yapılmasından ve çözüm bulunamamasından şikayetçi. “Belediye, altyapı çalışmalarının süreceğini belirtiyor ama biz sürekli oyalanıyoruz,” şeklinde görüşlerini ifade eden halk, bu durumun daha fazla devam etmemesi gerektiğini belirtiyor.

Elazığ Belediyesi: “Genel Çalışmalar Devam Ediyor”Elazığ Belediyesi ise su kesintilerini, “genel çalışmalar” kapsamında değerlendirdiklerini belirterek savunmaya çalışıyor. Ancak bu açıklamalar, halkın öfkesini dindirmeye yetmiyor. Vatandaşlar, su kesintilerinin önceden duyurulmaması ve çözüm üretilememesi nedeniyle mağdur olduklarını ve belediyeden daha somut adımlar beklediklerini dile getiriyorlar.

 

Çözüm BekleniyorBelediyenin altyapı çalışmalarını hızlandırarak su kesintilerini en aza indirmesi ve vatandaşı mağdur etmeyecek önlemler alması bekleniyor. Uzun süredir devam eden bu sorunun çözülmesi, Elazığ halkının en büyük beklentilerinden biri olarak öne çıkıyor.


Haber: SERKAN ŞENKAL 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.