DOLAR 33,9935 0.29%
EURO 37,8562 0.65%
ALTIN 2.820,790,41
BITCOIN 1966761-2,91%
Elazığ
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti..

ABONE OL
Eyl 2, 2024 17:54
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek bağımsız olarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdüreceğini açıkladı.

Başkan Gülpınar, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa halkının talepleri doğrultusunda adaylık sürecini başlattıklarını ve bu süreci 31 Mart gecesi zaferle taçlandırdıklarını hatırlatarak, hemşerileriyle birlikte ortak bir düşünceyle hareket ettiklerini belirtti.

Başkan Gülpınar, halkın taleplerine ve çağrılarına her zaman öncelik verdiğini vurgulayarak, şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediğini ve halkıyla olan bağını her daim koruduğunu ifade etti. Gülpınar, “Bugüne kadar bizlere kucak açan, sevgisini esirgemeyen halkımız için en doğru zeminde, hizmet ve çalışmalarımızı yapma gerekliliği hasıl olmuştur. Şanlıurfa’ya daha iyi hizmetlere odaklanabilmek için halkımızın ortak görüşü ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevime herhangi bir siyasi partiden ‘Bağımsız’ olarak devam etme kararını aldık,” dedi.

Gülpınar, Şanlıurfa gündeminde bir süredir süren siyasi tartışmaların ve kavgaların sona erdirilmesi gerektiğini ve siyasi ayrışmalar yerine Şanlıurfa’nın geleceğine, hizmet ve yatırımlarına odaklanılması gerektiğine dikkat çekti. Bağımsız ve birleştirici bir siyaset tarzının fayda sağlayacağına inandığını belirten Gülpınar, “Aldığımız karar, en ince ayrıntısına kadar düşünülüp halkımızın görüşleriyle desteklenmiştir. Bu konuda bizlere destek veren ve büyük teveccüh gösteren kadim şehrimize teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim,” ifadelerini kullandı.

 

Bu karar, Şanlıurfa’da siyasi gerilimi azaltmak ve halkın taleplerine daha iyi bir şekilde odaklanmak amacıyla alınmış bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.