DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18341070,44%
Elazığ
26°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Bengü’ye “Ne Mutlu Türküm Diyene” Protestosu 

Bengü’ye “Ne Mutlu Türküm Diyene” Protestosu 

ABONE OL
Tem 6, 2024 14:39
Bengü’ye “Ne Mutlu Türküm Diyene” Protestosu 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Bengü, Van konserini ‘Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleriyle bitirince, Türk düşmanları tarafından pet şişe yağmuruna tutuldu. 

Bengü Konseri ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ Sözleriyle Tamamladı

Konserini Ne Mutlu Türküm Diyene’ diyerek bitiren Bengü’ye pet şişe atıldı. Van’da skandal manzaralar kayıtlara geçti… Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen “Van Kültür Yolu Festivali” kapsamında sahne alan Bengü, konseri “Ne Memnun Türk’üm Diyene” diyerek noktalayınca birtakım bölücü ögeler taşkınlık çıkardı. Sahneye pet şişe ve cisimler fırlatıldı. O anlar büyük reaksiyon çekti. Bengü’nün, “Böyle hoş bir şenlik düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza teşekkür ederim. Ne Memnun Türküm diyene” tabirlerini kullanması Türk düşmanlarınca reaksiyonla karşılandı. Sanatçının sahneden ayrılmasının akabinde bir küme seyirci tertip şirketi ve Bengü’ye karşı sahneye çeşitli cisimler attığı görüldü. Pop müziğin sevilen ismi Bengü, Van’daki konserinin fotoğraflarını Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Bengü’ye Yapılanları Kürtlere Mal Etmek Tam da PKK’nın İstediği Bir Algıdır

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, ise şu açıklamayı yaptı, “Şarkıcı Bengü Van’daki konserini “Ne Mutlu Türküm Diyene!” sözüyle bitirince oradaki bir grup terbiyesiz  pet şişesi atıyor! Bu olayı Kürtlere mal etmek, tam da PKK’nın veya bu zihniyetteki çevrelerin istediği aşağılık bir algıdır.  Hiç bir Kürt, bu söze tepki vermez! Bilakis, Kürtler misafirperverdir! Bir kadın şarkıcıya böyle asla davranmaz! Kaldı ki, Van’ı terörize eden Pkk artıkları bu davranışıyla Van’ımıza en büyük imaj zararı  vermiştir. Van sakinleri de  buna tepkilidir! Bunu yapan PKK sempatizanlarıdır. Onlara inat”

(BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.