DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1961047-3,13%
Elazığ
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
VATANDAŞTAN ELAZIĞ BELEDİYESİNE ”BUKADAR DA OLMAZ YAHU”..

VATANDAŞTAN ELAZIĞ BELEDİYESİNE ”BUKADAR DA OLMAZ YAHU”..

ABONE OL
Haz 20, 2024 12:51
VATANDAŞTAN ELAZIĞ BELEDİYESİNE ”BUKADAR DA OLMAZ YAHU”..
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Bildiğiniz üzere 4 Haziran Salı günü itibariyle Elazığ Belediyesi tarafından toplu taşımalara zam yapıldı. Buna göre Tam bilet  14 TL öğrenci ücreti ise 10 TL olarak güncellenmişti.

Bir çok takipçimizden ve vatandaşlardan ; kredi kartıyla ödeme yapılması durumunda farklı ücret alındığına dair şikayetler aldık, haber sitemiz olarak durumu ele aldık.

Evet söylenen iddialar doğru ,yani 14 TL olan tam ücreti kredi kartınız ile ödeme yapmak istiyorsanız %35’lik ek ücret alınıyor ve kredi kartınızdan 19 TL kesilmiş oluyor. Fakat bu uygulama başından beri böyle olduğu bilgisine de ulaşıldı.
Vatandaş  daha önce 0-75 kuruş banka kredi kartından kesinti yapılırken ne oldu da birden 5 TL çıkarıldı diye sitemlerde  bulundu..

İşte bu yüzden de vatandaşların mağdur olmaması açısından Elazığ Belediyesi çalışanları, kartlara para dolum noktalarındaki sayıları artırmalı ayrıca  arızaları her daim ivedilikle çözüme kavuşturmalıdır. Ayrıca bu 5 TL lik ekstra yüküde ele almalı

 

Gelelim diğer konuya sık sık su kesintilerinin yaşanması

Vatandaşlar habersizce su kesintilerinin olmasından oldukça rahatsız genelde merkez ve diğer mahallelerde yaşanan bu kesintiler çeşitli tepkilere yol açıyor. Su kesintilerinin bir an önce önüne geçecek planların yapılmasını, eğer kesintilerinde meydana geleceği söz konusu olacak ise bununla alakalı vatandaşların bilgilendirilmesi gerektiğini savundu..

Haber : Serkan ŞENKAL (ÖZEL HABER) 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.