DOLAR 33,9935 0.29%
EURO 37,8562 0.65%
ALTIN 2.820,790,41
BITCOIN 1966761-2,91%
Elazığ
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Taraftarlar Sordu, Tutaş, Bıçak ve Bektaş Yanıtladı: O sene Bu Sene mi*

Taraftarlar Sordu, Tutaş, Bıçak ve Bektaş Yanıtladı: O sene Bu Sene mi*

ABONE OL
May 25, 2024 14:12
Taraftarlar Sordu, Tutaş, Bıçak ve Bektaş Yanıtladı: O sene Bu Sene mi*
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Bilgiehane’de Bilgilen Bilgilendir programı 23 Nayıs 2024 tarihi itibari ile yayınlarına başladı. İlk programın konukları ise Elazığ’da spor camiasının yakından tanıdığı isimler oldu.

Bilgehane Cafe&Restaurantta toplanan taraftarlar, ArtukoğluMedya, Bilgehane Organizasyon ve HARSİAD işbirliğinde çekilen, tecrübeli gazeteci Faik Akgün’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda Elazığ Spor camisasından yakından tanıdığı Elazığspor eski teknik direktörü Alaattin Tutaş, Tayfunspor Başkanı Faruk Bıçak ve TÜRFAD Eski Şube Başkanı ve Genel Sekreteri Celalettin Lütfi Bektaş’a “O SENE BU SENE” mi? Diye Sordu. Tutaş, Bıçak ve Bektaş sorulara içtenlikle cevap verirken final maçı öncesinde şehrin takımını analiz ettiler.

Yarım asrı aşkın köklü mazisiyle Türk futbolunun ulu çınarları arasında yer alan Elazığspor’a, şampiyonluk yolunda taraftarlarından destek yağıyor. Uzun yıllar mücadele ettiği Süper Lig ve 1. Lig seviyesinden 3. Lige kadar düşen ve kapanmanın eşiğinden dönerek artık üst liglerde mücadelesine devam etmek isteyen bordo-beyazlı ekibe, yine her zamanki gibi en büyük destek taraftarlarından geliyor. Bilgehane Cafe&Restaurantta toplanan taraftarlar, ArtukoğluMedya, Bilgehane Organizasyon ve HARSİAD işbirliğinde çekilen programda Elazığspor eski teknik direktörü Alaattin Tutaş, Tayfunspor Başkanı Faruk Bıçak ve TÜRFAD Eski Şube Başkanı ve Genel Sekreteri Celalettin Lütfi Bektaş’a “O SENE BU SENE” mi? diye sordu.

İŞTE PROGRAM

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.