height="132" />
BUSADER Ailesi İftarda Buluştu

BUSADER Ailesi İftarda Buluştu

ABONE OL
Mar 29, 2024 15:21
BUSADER Ailesi İftarda Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BUSADER Federasyonu’na bağlı Bursa BUSADER, Veteran BUSADER, Genç BUSADER ve Sanart BUSADER’in yardımsever üyeleri, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bursa’da Gastro Teras’ta düzenlenen ve büyük ilgi gören iftar yemeğinde konuşan BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, kısa süre önce Hatay Samandağ’da tamamlanarak eğitim-öğretim hayatına kazandırılan BUSADER İlkokulu’na katkı verenlere teşekkür etti. Özgüle, “Okulumuzu açtık, fakat hala ihtiyaçlarımız var. Bugüne kadar bize destek olan derneklere, kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Bize destek vermeye devam edin” dedi.

Veteran BUSADER’e katılan yeni üyelere rozetlerinin takıldığı buluşmada Başkan Özgüle, BUSADER İlkokulu’nun inşasındaki katkıları için başkanlar nezdinde dört derneğe ve bağışları için İlknur Çiçek, Eyüp Kınay ve İlknur Gencer’e teşekkür plaketi sundu.

Gecenin sonunda ise Bursa BUSADER Başkanı Elif Evke, Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk, Genç BUSADER Başkanı Aydın Aydın ve Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün, BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle’ye özverili çalışmalarından dolayı bir hediye sundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.