height="132" />
Elazığ Emniyetinden düzensiz göçlere yönelik operasyon

Elazığ Emniyetinden düzensiz göçlere yönelik operasyon

ABONE OL
Mar 28, 2024 14:00
Elazığ Emniyetinden düzensiz göçlere yönelik operasyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından 27.03.2024 tarihinde illegal yollardan ülkemize giriş yapan düzensiz göçmenlere yönelik bir operasyon gerçekleştirildi.

Çevre illerden Elazığ’a gelen araçlara yapılan rutin kontrollerde, bir aracın bagaj bölümünde gizlenmiş şekilde bulunan 3 Afgan uyruklu şahıs yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yapmak suretiyle suç işleyen organizatör M.K. isimli şahıs da gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan M.K., illegal yollardan ülkemize giriş yapan yabancı uyruklu şahıslar ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Bu operasyon, Elazığ’da illegal göçmenlikle mücadeleye yönelik kararlılığın bir göstergesidir. Yetkililer, bu tür faaliyetlere karşı mücadeleyi sürdüreceklerini ve insan kaçakçılarının adalete teslim edileceğini vurguladılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.