height="132" />
Jandarma ekiplerince 11 evden çalınan malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi

Jandarma ekiplerince 11 evden çalınan malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi

ABONE OL
Kas 23, 2022 19:55
Jandarma ekiplerince 11 evden çalınan malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da yazlık olarak kullanılan köye kamyonla gelen hırsızlar, kapı, pencere ve duvarları kırarak girdikleri 11 evi soymuştu. Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan jandarma ekipleri 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Elazığ’ın merkeze bağlı Gözebaşı Köyü Yeşilyurt mezrasında 11 yazlık evde meydana gelen hırsızlık olayında vatandaşlardan biri durumu İl Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. Hırsızlık yapılan tüm evlerde tek tek inceleme yapan Jandarma ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
Bu çerçevede Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı İl Merkez Jandarma komutanlığı, Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi, Jandarma Dedektifleri ( JASAT) , İstihbarat Şube ve KOM Şube Müdürlüklerinden  araştırma ekibi oluşturuldu.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde geniş çaplı araştırma  yapan jandarma ekipleri, tüm kamera görüntüleri izlenmesi sonucunda şüphelilerin R.Y.,  M.E. ve A.Y. olduğu tespit edildi. Şüpheliler düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahısların ev, işyeri ve araçlarında yapılan adli aramada, müştekilere ait bir kısım malzemeler ile birlikte ayrıca; çalıntı olan su sayaçları, motosiklet,  Karayolları Genel Müdürlüğüne ait 2.200 kilo Karayolları çizgi boyası ve 475 kilo fosfor cam küreci, 32 adet çalıntı inşaat iskele demiri ele geçirildi.
Ayrıca hurda deposunda bulunan 2 adet yasaklı ırk Pitbull Terrier köpek tespit edilerek el konuldu.
Jandarma ekiplerince 11 evden çalınan malzemeler sahiplerine teslim edildi.
Jandarma ekiplerince yakalanan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılarak adliyeye sevk edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.