DOLAR 32,3776 0.17%
EURO 35,1075 -0.01%
ALTIN 2.325,000,25
BITCOIN 2278908-1,09%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

KANLI DOSYALAR KİTABI “BİR AYDIN BENLİ KİTABI”

KANLI DOSYALAR KİTABI “BİR AYDIN BENLİ KİTABI”

ABONE OL
Tem 15, 2022 11:56
KANLI DOSYALAR KİTABI “BİR AYDIN BENLİ KİTABI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polisiye tarzında yazılan kitap oldukça akıcı ve dikkat çekici. Yazarın uzun araştırmalar yaparak Baş komiser Hakan karakteri ile yapılan cinayetlerin çözümlenmesi bu süreçte gerek Baş komiser Hakan’ın, gerekse emniyet teşkilatının yaşadığı sıkıntıları, olayları çözümlerken yaşamın kendisi ile yüz yüze gelinmesini psikolojik bir tahlille güzel bir dille anlatıyor.

Yazarın Haymanalı olması, zaman zaman bu coğrafyanın içinde hissetmemizi sağlıyor. İnsanların sadece bir emniyet teşkilatı görevlisi değil aynı zamanda meslekte bir ruh içerdikleri bunu yaşamlarına yansıttıkları ve hayatı doyasıya yaşadıklarını anlatıyor. Bu süreçte yakın arkadaşlıklar Canan ve Özgür’ün şehadeti, cinayete giden süreçte katil profilleri, kurban profilleri, gerek sosyal ortamların mükemmel tahlili, gerekse farklı cinayet yöntemlerinin “Sodyum Siyanür” ustaca ifade edilmesi kitabın önemli bir araştırma çalışması içerdiğini gösteriyor. Kitabım özellikler dili çok iyi. Seçilen kelimeler, olay mahallin de ki çözümlemelerin o ortamın psikolojiyle anlatılması kitaba başka bir güzellik katıyor. İyi ki varsınız Sayın Aydın BENLİ. Sizi takip edeceğim. Gerisi yazarın kitabında. Mutlaka okuyalım.

Saygılarımla

Biyomühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi

Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.