height="132" />
Ekonomik Kriz İnsanları Çileden Çıkarttı!!!

Ekonomik Kriz İnsanları Çileden Çıkarttı!!!

ABONE OL
Haz 12, 2022 16:11
Ekonomik Kriz İnsanları Çileden Çıkarttı!!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti 100. yılına ekonomik, siyasal, ekolojik, eğitim, sağlık, barınma vd. her alanda biriken sorunlar ve bu sorunların şiddetli krizler üretmesiyle girmeye doğru hızla yol alıyor. Elazığ’da bu durumdan nasibini aldı hemen hemen her gün şiddet olayları haberleri geliyor.  Son bir haftada intihar ve şiddet ölümlü yaralanma haberleri art arda geldi…

BAŞLIKLAR KORKUNÇ…

v Elazığ’da Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

v Elazığ’da Meydana Gelen Silahlı Kavgada 1 Kişi Yaralandı.

v Elazığ’da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

v Gazi Caddesi’nde Bıçaklı Kavga!

v Üzerine Benzin Döküp Kendini Yakmaya Kalkıştı, Ekipler İkna Etti

v Elazığ’da Şüpheli Ölüm

v Elazığ’da Atlamak İsteyen Vatandaşı Polis İkna Etti

ŞİDDET BİTMİYOR! 

Elazığ’da iki çocuğun tartışmasında kan aktı. Tartışmanın büyümesi üzerine evinden pompalı tüfek alan 16 yaşındaki çocuk, 13 yaşındaki arkadaşını başından vurarak öldürdü. Olayın ardından yakalanan katil zanlısı, korkutmak için tüfeği getirdiğini ve kazara ateş ederek arkadaşını vurduğunu söylediAbdullah Paşa Mahallesi 277. Sokak’ta yaşayan ve kağıt toplayıcılığı yaptığı öğrenilen P.Ö. (16) ile arkadaşı H.H.Ç (13) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine P.Ö, evden getirdiği pompalı tüfekle H.H.Ç’ye ateş açtı. Başından yaralanan H.H.Ç, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. H.H.Ç, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan P.Ö, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince olayda kullandığı pompalı tüfekle yakalandı. P.Ö’nün, ifadesinde, H.H.Ç’yi korkutmak için evinden pompalı tüfeği getirdiğini ve kazara ateş ederek arkadaşını vurduğunu söylediği öğrenildi.

Elazığ’da bıçaklı kavga: 3 yaralı
Elazığ’da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.
Elazığ’da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay, kentin en işlek caddesi olan Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya döndüğü olayda 3 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Elazığ’da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay, merkeze bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alacak verecek meselesi yüzünden F.Y. ve E.E. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya döndüğü olayda F.Y.’yi silahla vuran E.E. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Elazığ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.