height="132" />
Kadın Eğitimciler Buluşuyor

Kadın Eğitimciler Buluşuyor

ABONE OL
Şub 22, 2022 18:10
Kadın Eğitimciler Buluşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şubesi Kadın Kolları Komisyonu tarafından hazırlanan ‘’Kadın Eğitimciler Buluşuyor’’ programı çok sayıda kadın eğitimci ve eğitim çalışanının katılımıyla Çınaraltı  Lounce’de gerçekleştirildi.

Programda konuşan Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Gülşah BALIKCI; “Bir ülkenin her alanda güçlü ve iyi durumda olması ancak kadın-erkek ayrımı yapmadan herkese iyi eğitim sağlanması ile mümkündür. Milletlerin kalkınması ve gelişmişliği kadının eğitim düzeyi, iş dünyası ve sosyal yaşamda etkin olması ile doğru orantılıdır.” dedi
Sözlerine şöyle devam eden Gülşah BALIKCI; “Bizler Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi olarak yeni yönetim kadromuz ve sendikacılık anlayışımızla kadın üyelerimizin daha aktif ve etkin olmalarını hedeflediklerini belirtti.”

Program Sanatçı Emrah Güllü’nün katılımı ile devam ederken, Türk Eğitim Senliler doyasıya eğlendiler. Program yapılan defile gösterimi ve hediye çekilişleri ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.