height="132" />
Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi,  Vatandaşların ziyaretine açıldı.

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Vatandaşların ziyaretine açıldı.

ABONE OL
Şub 16, 2022 21:16
Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi,  Vatandaşların ziyaretine açıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri, Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Ettiler

Covid-19 salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında ziyarete kapatılan Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi kapılarını yeniden ziyaretçilere açtı.

Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi’nin ilk ziyaretçileri Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri oldu.

Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi’nin tüm birimlerini yetkililer ile birlikte gezen Gençlik Meclisi Üyeleri daha sonra barınaktaki can dostlarıyla bir süre vakit geçirdiler.

CELAYİR: “BURADA AMACINA UYGUN BİR HİZMET OLDUĞUNU YERİNDE GÖRDÜK” 

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir; “Yaşadığımız alanlar ve ortak kullandığımız mekânlar bildiğiniz üzere insanlarla dolu değil. Sokak hayvanları ve canlılarda var. Bunlarla birlikte yaşıyoruz. Sokak hayvanları ayrıca özen göstermemiz gereken canlılar. Allah’ın ‘Onlar benim sessiz kullarım’ dediği can dostlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Buradaki ortamı ve şartları Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte inceledik. Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi tüm imkânlarıyla burada hayvanlara hizmet veren bir mekân. Gençlik meclisi olarak buraya gelip can dostlarımızla vakit geçirdik. Burada amacına uygun bir hizmet olduğunu yerinde gördük. Buna vesile olan başta Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları olmak üzere Veteriner İşleri Müdürlüğü personellerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

ŞENER: “BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NIN DESTEKLERİYLE ŞEHRİMİZDEKİ HAYVANLARLA İLGİLİ GÜZEL ADIMLAR ATILIYOR” 

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Sokak Hayvanlarını Koruma Komisyonu Başkanı Beyza Berfin Şener ise “Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi’nin tekrar ziyarete açılmasıyla birlikte Gençlik Meclisi üyelerimizle birlikte bir ziyaret gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın da destekleriyle birlikte şehrimizdeki hayvanlarla ilgili güzel adımlar atıyoruz. Aklında soru işareti olan insanlar mutlaka Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etsinler. Bizim için çok güzel bir gezi oldu. Bundan sonra da ziyaretlerimiz sık sık devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, salı, çarşamba ve perşembe günleri, 13.00-15.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.