DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

9693.46

0,50%
height="132" />
Başkan Dumandağ’dan  Maden Sahalarıyla İlgili  Önemli Açıklama…

Başkan Dumandağ’dan Maden Sahalarıyla İlgili Önemli Açıklama…

ABONE OL
Şub 11, 2022 10:16
Başkan Dumandağ’dan  Maden Sahalarıyla İlgili  Önemli Açıklama…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Maden İlçesi’nde bulunan maden sahalarıyla ilgili düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Ferrokrom’da başarılı olamadık ama burada başarılı olacağız” dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ’daki maden sahalarının yurt dışından gelen yatırımcılara ihaleyle satılması ile ilgili Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu. Başkan Dumandağ, Elazığlıların Maden İlçesi’nde bulunan maden sahalarının olduğu projeye sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

 DUMANDAĞ: FERROKROM’DA BAŞARILI OLAMADIK AMA BURADA BAŞARILI OLACAĞIZ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da, “Gerçekten kamuyu çok güzel haberdar edildi, çok güzel bir çalışma yapıldı. Bugün hepimiz bir aradayız. Gerçekten dışarıdan gelip de burada para kazanıp gidip dışarıda yatırım yapacak değil de; burada bizim tüm başkanlarımızdan, kamuoyundan, tüm hemşerilerimizle birlikte elimizi taşın altına koyalım, bu projeye sahip çıkalım bu ihaleye sahip çıkalım. Herkes gücüne göre ortak olsun. Gittikten sonra niye olmadı demeyelim. Biz Ferrokrom’da başarılı olamadık ama burada başarılı olacağız. Ben buradaki başkanlarıma da güveniyorum. Hepimiz iş insanıyız, hepimiz bir iş yapıyoruz. Ama memleketimize yaptığımız işin tadı bambaşkadır. Büyüklerimiz demiş ki ‘eldeki kuş daldaki kuştan daha faydalıdır’ Biz birlik beraberliğimizi bozmayalım. Duruşumuzda dik duralım. Bunun arkasında duralım. Yapılan çalışmalardan dolayı Asilhan Arslan Başkan’ıma teşekkür ederim. İlimiz için hepimiz için inşallah en hatırlısı olur. İnşallah muvakkat olacağız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.