DOLAR 32,3297 0.24%
EURO 35,0672 -0.18%
ALTIN 2.296,120,83
BITCOIN 22770020,42%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

 Vali Toraman, Polis Uygulama Noktalarını Gezdi  

 Vali Toraman, Polis Uygulama Noktalarını Gezdi  

ABONE OL
Oca 29, 2022 06:25
 Vali Toraman, Polis Uygulama Noktalarını Gezdi  
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uygulama noktalarında görev yapan güvenlik güçlerinden bilgiler alan Elazığ Valisi Doktor Ömer Toraman, gece gündüz çalışan karayolları ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.


Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Maden, Gezin, Diyarbakır ve Bingöl Yolu uygulama noktalarını ziyaret ederek, güvenlik güçlerinden yol durumu ile ilgili bilgiler aldı. Polis Uygulama Yolunu ziyaret etti. Uygulama noktalarının ardından Vali Toraman, yoğun kar yağışı nedeniyle Maden İlçesi yolunda, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi

Yoğun kar yağışının ardından yolların ulaşıma açılması için 7/24 çalışan ekiplerle sohbet eden Vali Toraman, yol durumu ile ilgili de bilgiler aldı. Vali Toraman’a ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız, Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner, Emniyet Müdürü Celal Sel ve kurum müdürleri eşlik etti.

Vali Toraman, yolda sürücülerle de sohbet ederek, dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Vali Toraman, yolda bulunan hayvanları da unutmadı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.