height="132" />
F.Ü. Salgın Danışma Komisyonu Toplandı

F.Ü. Salgın Danışma Komisyonu Toplandı

ABONE OL
Oca 29, 2022 06:44
F.Ü. Salgın Danışma Komisyonu Toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Koronavirüs Salgın Danışma Komisyonu tarafından yapılan toplantıda Üniversite içerisinde maske, mesafe ve hijyen tedbirlerinin ciddiyetle uygulanmasının devam edilmesine karar verildi. 

Fırat Üniversitesi Koronavirüs Salgın Danışma Komisyonu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ başkanlığında toplandı. Toplantıda artan Koronavirüs vakaları ve tedbirler görüşüldü.

Gerçekleştirilen toplantıda; Covid-19 pandemisinin başlangıcından bugüne kadar gelinen süreç ile ilgili genel bir değerlendirme yapılarak, mevsimsel hava şartlarının ağır seyretmesi, Koronavirüsün Omicron varyantının bulaşıcılığının çok yüksek olması, hızlı bir şekilde yayılması ve buna bağlı olarak Üniversitemiz kampüslerinde vakaların artması nedeniyle; Üniversitemizde yüz yüze eğitim yapılan yada rutin hizmet verilen birimler ile ortak kullanım alanlarında, Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan ve başlangıçtan bugüne kadar uygulanan korunma amaçlı tedbirlerin (maske – mesafe – hijyen) ciddiyetle uygulanmasına devam edilmesine ve takibin titizlikle yapılmasına, özellikle kapalı alanlarda kişi sınırlandırılmasına dikkat edilmesine, karar verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.