height="132" />
Elazığspor mazi olmasın sloganı ile çıkılan yola art arda bürokratlardan destek geliyor

Elazığspor mazi olmasın sloganı ile çıkılan yola art arda bürokratlardan destek geliyor

ABONE OL
Oca 23, 2022 19:35
Elazığspor mazi olmasın sloganı ile çıkılan yola art arda bürokratlardan destek geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ spor mazi olmasın sloganı ile çıkılan yola art arda bürokratlardan destek geliyor. Transfer tahtasını açabilmek için girişimlerde bulunan Elazığspor yönetimi için sosyal medya ortamında toplanan taraftarlar #elazığspormaziolmasın hastagı ile Türkiye’nin gündemine oturdu.

Sıra Sende Şerafettin Başkan !

            Uzun yıllar Elazığspor’umuz da yöneticilik görevlerinde bulunan şimdi ise Ak Parti Elazığ İl Başkanı olan memleket ve Elazığspor sevdalısı Şerafettin Yıldırım’dan da taşın altına elini koymasını bekliyoruz.

Elazığspor’umuzun iç saha maçlarında takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Şerafettin Başkan’da, içinde bulunduğumuz bu duruma kayıtsız kalmayacaktır.

Bu millet kendisine bir katre hizmet edeni şerefle yâd etmiştir, etmeyede devam edecektir.

Uzat elini #ElazığsporMaziOlmasın

Ak Parti Elazığ İl Başkanından cevap gecikmedi;

            “Elazığ’ımızın en önemli marka değeri olan çocukluk aşkımız Elazığ spor’umuzun bulunduğu durumdan çıkabilmesi için kulübe gönül verenler tarafından başlatılan Elazığspor Mazi Olmasın kampanyasını gönülden destekliyorum.

Uzun yıllar yöneticiliğini yaptığım ve onlarca yıldır üyeliğim bulunan şanlı Elazığspor’umuz için şahsım ve temsil ettiğim siyasi kimlik adına üzerime düşen ne varsa dün olduğu gibi bugün de yapmaya hazırım. Bu konuda gerekli girişimleri başlattık ve takibini yapıyoruz.

El ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde tarihi çınarımızı hep birlikte ayağa kaldıracağımıza tüm kalbimle inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Sıra Sende Asilhan Başkan !

Elazığ için gecesini gündüzüne katarak, şehrin 2021 yılında ihracat rekoru kırmasında büyük rol oynayan ETSO başkanımız Asilhan Arslan’ı, Elazığspor konusunda Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nı yalnız bırakmamasını ve taşın altına elini koymasını bekliyoruz.

Bu millet kendisine bir katre hizmet edeni şerefle yâd etmiştir, yine edecektir.

#ElazığsporMaziOlmasın

 

Sıra Sende Veysel Demirci !

İlimizin değerli işadamlarından Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’den de taşın altına elini koymasını bekliyoruz.

Elazığspor’umuzun her daim yanında olan Veysel Demirci’nin bir kez daha sesimize kulak vereceğini umuyoruz.

Bu millet kendisine hizmet edeni şerefle yâd etmiştir, etmeye devam edecektir.

Uzat elini #ElazığsporYokOlmasın

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.