DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.299,360,97
BITCOIN 22916341,28%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Cengiz Gedik Oldu

Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Cengiz Gedik Oldu

ABONE OL
Oca 23, 2022 19:45
Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Cengiz Gedik Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Elektrikçiler Esnaf Odası olağan genel kurulu seçimi yapıldı. Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanlığına Cengiz Gedik Seçildi.Elazığ Elektrikçiler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulunda Raman İnce ve Cengiz Gedik Başkanlık içi yarıştı.

Başkan adaylarının gerçekleştirdikleri konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucunda Elektrikçiler Odası Başkanlığına 119 Oyla  Cengiz Gedik başkan seçilirken Ramazan İnce İse 105 Oy aldı.

PEŞ PEŞE ELEŞTİRİLER
Genel kurulda bir konuşma yapan Aday Cengiz Gedik, Başkan Ramazan İnce’yi eleştirerek, “ Odamızın yaptığı hizmetleri burada yapmak isterdim fakat odamızın gerektiği yerde esnafımızın yararına ve faydasına gereken noktada olmadı. Yakın zamanda bir deprem yaşadı ilimiz. Allah bir aha yaşatmasın inşallah. Çoğu üyemizin evleri, iş yerleri hasar gördü. Soruyorum burada; biliniyor mu bu oda tarafından kaç tane üyemizin iş yeri, meskeni, evi hasar gördü. Kayıt altına alınıp bunlar
AFAD, TOKİ, Çevre ve Şehircilik nezdinde girişimde bulunulup haklarını arayıp mağduriyetleri giderildi. TOKİ’ler yapıldı Elazığ’da. Burada kazançlı çıkmamız için girişimde bulunabilirdi” ifadelerini kullandı.

Eski başkan Ramazan İnce ise Başkan Gedik’in eleştirileri karşısında  ““Cengiz Başkan’ın arkadaşımızın söylediklerini ben sizin vicdanlarınıza havale ediyorum. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ben boş sözlere, boş vaatlerle sizi kandırmak istemiyorum. Değerli üyeler 2018 yılında fuara gidildi. 40 kişilik bir otobüs ile fuara gittik ve bu fuarda bize sponsor olan Bozduman Elektrik’e, akarsu Elektrik’e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Üyelerimizi bilgilendirme amaçlı birkaç kez televizyon programı düzenledik. Televizyonlarda üyelerimizin sorunlarını dile getirdik. Her yıl tarife değişikliği yapıldı. Bir araya gelerek bu deprem ve pandemiden dolayı bir gelemedik, toplantılar yasaktı. Yine de biz tarife çıkardık” şeklinde konuştu.

Her iki adayın konuşmalarından sonra yapılan seçimler sonucunda üyeler yeni başkan Cengiz Gedik seçti. Eski Başkan İnce 104 oy alırken yeni Başkan Gedik 119 oy alarak odanın yeni başkanı oldu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.