height="132" />
Evsen’in Seçim Çalışmaları Aralıksız şekilde Devam Ediyor

Evsen’in Seçim Çalışmaları Aralıksız şekilde Devam Ediyor

ABONE OL
Oca 18, 2022 10:35
Evsen’in Seçim Çalışmaları Aralıksız şekilde Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettiklerini ifade ederek esnafların sorunlarını gür bir şekilde dile getireceklerini söyledi.

Ferhat Evsen; “Esnafımızla sürekli iç içeyiz. Nasip olur başkan olursak aynı tempoyla esnafımızla el ele kol kola birlikte olmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın neredeyse tamamını gezdik. Esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. İnşallah sıkmadığımız el kalamayacak” dedi.

“DEVLETİMİZİN BULDUĞU ÇÖZÜMLER ESNAFIMIZ İÇİN YETERLİ OLMAMIŞTIR “

İlimiz esnafları deprem ve pandemi sürecinde olumsuz etkilendiğini ifade eden Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Şehrimiz, ağır bir deprem yaşadı hemen akabinde pandemi sürecine girdi. Bazı esnaflarımızın aylarca işletmeleri kapalı kaldı. Bundan dolayı esnaflarımız ekonomik sıkıntıya girdi. Devletimizin bulduğu çözümler esnafımız için yeterli olmamıştır. Devletimizin bulduğu çözümler esnafımızın yarasına çözüm olamamıştır. Esnafımızın sıkıntıları çok, sorunlarını bize iletiyorlar. Biz başkan olursak esnafımızın sorunlarını daha gür sesle dile getireceğiz. Sorunların çözümü için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Allah nasip ederse el birliğiyle kardeşlik ruhu içerisinde sorunlarımızı masaya yatırıp çözüm noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

“SEÇİM GÜNÜNE KADAR ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Başkan Adayı Ferhat Evsen; “Biz seçim çalışmalarımıza Çok önceden başladık. Ekibimizle, sokak sokak, mahalle mahalle, dükkân dükkân gezmedik yer bırakmadık. Ulaşamadığımız esnaflarımıza da en kısa sürede ulaşacağız. Seçime çok kısa bir süre kaldı. Seçim programı hazırlamışız tam anlamıyla buna uyuyoruz. Çalışmalarımız seçim gününe kadar devam edecektir” dedi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.