DOLAR 32,3748 0.15%
EURO 34,9587 -0.35%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 2261730-0,46%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Evsen; “Esnafımızla iç içe seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz”

Evsen; “Esnafımızla iç içe seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz”

ABONE OL
Oca 18, 2022 10:42
Evsen; “Esnafımızla iç içe seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, Devletimiz, esnaflarımızı her konuda desteklemesi gerektiğini ifade ederek ‘Esnafımız, sorunlarıyla ilgilenen ve sorunlarını çözen bir başkan istiyor’ dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnafımızla iç içe seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Kendi içimizde oluşturduğumuz ARGE birimi ile sorunları istişare ediyoruz. Esnaflarımız bazı hizmetler almış ama almadığı hizmetlerde var. Biz alınmayan hizmetleri nasıl tamamlayabiliriz çalışmalarını yapıyoruz”  ifadelerini kullandı.

DEPREM VE PANDEMİ SÜRECİNDE VERİLEN KREDİLERİN BORCU SİLİNMELİ

Ferhat Evsen; “Esnafımız deprem ve pandemi süreci geçirdi. Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz esnafımızı direk etkiliyor. Devletimiz tarafından deprem ve pandemi sürecinde verilen kredilerin silinmesi esnafımıza çok büyük moral ve maddi destek olacaktır. Bizler göreve geldiğimize sorunları gür bir şekilde dile getireceğiz”

EMEKLİLİĞE HAK KAZANMIŞ ESNAFIMIZIN FAALİYETİNİ SÜRDÜRMESİ HALİNDE BAĞ-KUR MUAFİYETİ UYGULANMALI

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Ferhat Evsen, “Esnafların en büyük sorunlarından biride emekliliğe takılma sorunu bu sorunu kimse görmüyor. Emekliliğe hak kazanmış esnafımızın faaliyetini sürdürmesi halinde BAĞ-KUR muafiyeti uygulanması lazım. Bu sorununu sürekli olarak dile getireceğiz. Çözümü içinde elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Esnafımız taleplerinde haklıdır. Çünkü esnafımız ülkemizin temel taşlarından biridir”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.