DOLAR

32,5788

0.19%
EURO

34,8232

0.44%
ALTIN(gr)

2.418,48

-0,57%
BİST 100

9645.02

-0,57%
height="132" />
Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği ile Türkiye İş Bankası arasında protokol imzalandı

Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği ile Türkiye İş Bankası arasında protokol imzalandı

ABONE OL
Oca 6, 2022 23:48
Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği ile Türkiye İş Bankası arasında protokol imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği ile Türkiye İş Bankası Elazığ Şubesi arasında birlik üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçları ile akaryakıt giderlerinin karşılanması amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.

İş birliği protokolü çerçevesinde birlik üyelerine aynı zamanda İmece Kart gibi muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkanı sunuldu.

Tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini vurgulayan banka yetkilileri, iş birliği protokolünün her iki taraf için hayırlı olmasını temenni etti.

İmzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni eden Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay, son yılların en kurak mevsimini yaşayan arıcılarımıza destek sağlamak için birlik olarak çeşitli projeler ürettiklerinin altını çizerek, “Maalesef arıcılarımız zor günlerden geçiyor. Ürün maliyetleri zaten yüksek olan arıcılarımız bir de kuraklıkla mücadele ediyor. Bizler de her fırsatta yanlarında olduğumuz arıcılarımıza ekonomik anlamda da katkı sağlamak için kurum ve kuruluşlarla çeşitli protokoller imzalıyoruz. Bu kapsamda özel bankalarla da en uygun krediyi arıcılarımıza sunmaya çalışıyoruz. Bugün de Malatya yolu üzerinde bulunan İş Bankası Şubesi ile protokol imzaladık. Üyelerimiz inşallah akaryakıt dahil tarımsal girdi alışverişlerinde bankanın indirimlerinden faydalanmış olacak. Yine bu protokol kapsamında 6 aya kadar faizsiz, ötemeli ödeme kolaylığı sağlanan tarımsal kredi imkanından da yararlanılmış olacak. Arıcımıza önemli katkı sağlayacağını inandığımız anlaşmamız arıcılarımıza hayırlı olsun. Ben banka yetkililerine bizlere sağladıkları bu kolaylık için tüm üyelerim adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.