height="132" />
DAĞHAN: VATANDAŞIN MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR

DAĞHAN: VATANDAŞIN MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Şub 13, 2021 14:05
DAĞHAN: VATANDAŞIN MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan 25 Ocak’ta devlet erkanının üst düzey katılımıyla yapılan tumturaklı TOKİ konut teslim törenine rağmen vatandaşın mağduriyetlerinin devam ettiğini söyledi.

Dağhan açıklamasında; “Bunların ortadan kaldırılabilmesi için TOKİ üzerinde yerelin denetimini ve süreçlere vatandaşın katılımını sağlamamız gerekir. Aksi halde, tüm işimiz gücümüz tumturaklı törenler izlemekten ibaret kalır ki, bu da tüm Elazığ olarak bizi işin içinden çıkamayacağımız bir noktaya sürükler.

Dağhan açıklamasında: “Bunların sonucunda da, çocuklarımıza  miras olarak az sayıda katılımla da olsa miting havasına sokulmaya çalışılan teslim törenlerini, hamaset siyasetini ve bol miktarda 2+1 TOKİ barınma evi bırakırız” diye konuştu…

Dağhan açıklamasına şöyle devam etti:

“Önemli olan 8.000 konut teslim etmek değil ki, aslolan bu konutlarda yaşamın hızla  başlamasını sağlamaktır. Önemli olan vatandaşın bir an evvel bu evlere taşınmasını ve yaşamaya başlamasını temin etmektir. Buradan sizin aracılığınızla TOKİ yetkililerine sesleniyorum. Lütfen çevre düzeni, yol çalışması ve alt yapı eksiklerini en hızlı biçimde tamamlayınız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.