DOLAR 32,3509 0.29%
EURO 35,1228 -0.06%
ALTIN 2.310,731,47
BITCOIN 22937433,74%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

EY ATATÜRK SEN NE BÜYÜK ADAM ÇIKIYORSUN HER GEÇEN GÜN BÖYLE

EY ATATÜRK SEN NE BÜYÜK ADAM ÇIKIYORSUN HER GEÇEN GÜN BÖYLE

ABONE OL
Nis 2, 2021 13:11
EY ATATÜRK SEN NE BÜYÜK ADAM ÇIKIYORSUN HER GEÇEN GÜN BÖYLE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yazı biraz uzun, ama okuduktan sonra “Neden bize tarih derslerinde Osmanlı ve Selçuklu öncesini adam gibi öğretmiyorlar, ve neden saklıyorlar ?” diyeceksiniz…

Bu arada Atatürk’e olan sevginiz, saygınız da ikiye katlanacak.

“Anadolu’nun çeşitli yerlerinde yapılan kazılarda çıkan kemiklerin DNA analizleri şaşırtıcı gerçekleri ortaya koyuyor.

Herodot tarihi der ki;

M.Ö.625 yılında Zile yakınlarında Pers ordusu bir hile ile Saka/iskit ordusunu(Alper Tunga’yı) yenene kadar tüm Anadolu”ya Saka’lar hakimdi.

Saka’lar MÖ. 5. yy.da Altından elbise yaparken, o tarihte ne Rus vardı, ne Alman ne de Fransız vardı.

Biraz daha geriye gidelim…

Sümerlere( yani orta Asyalı Kengerler)

Turukku’ya, “Türk” Turku krallığına gidelim…

Çünkü Anadolu medeniyetini kuranların eski Yunan Medeniyeti olduğu tezi bize yıllardır yutturulmustu ya…. biraz öfkeliyiz bu tarihi yalanlara karşı!

İşte, şimdilerde dünya çapında Arkeoloji Profesörleri topraktan çıkardıkları kemiklerin Dna’larıyla o yöredeki köylülerin DNA’larını karşılaşınca şok geçiriyorlar.. Çünkü Dna’ları yüzde 97 uyumlu.

Örneğin; antik Burdur -Isparta tarihi Aglasun kazılarından…

Burdur ve Isparta’da ki SAGALASSOS uygarlığı da Ön-Türk uygarlığı çıktı.

Belçika LEUVEN Katolik üniversitesi’nden Prof.Dr. Matc WAELKENS, Ağlasun kasabasında yaptığı kazılar esnasında ortaya çıkan kemiklerin DNA’sını köylülerle karsılaştırınca şok oldu. Toprak altından çıkan 6-8 bin yıl öncesinin kemikleriyle çalıştırdığı işçi-köylülerin dna’sı yüzde 97 aynı çıktı) yani onlar da Ön-Türklerin bir kolu olan SAGALASSOS çıktı.

Frigya’si da böyle Yazılıtaşı da böyle, Urartu’su da böyle Hitit’ i de böyle…

Eskiden Batılı Arkeolog”lar buluntuları çalıp çırpıp ülkelerine kaçırıp, Anadolu tarihini uyduruk Helen diye bize kakalasalar da bizimkiler de aksini ispat etmeyi başarıyor hele şükür…

Buna bir örnek de Assos;

Assos”u kuranlar da Ön-Türklerin bir kolu Lelegler ve Pelasglar çıktı….

Ey Atatürk sen ne büyuk adam çıkıyorsun her geçen gün böyle…

Teee Alacahöyük kazılarını yaptırdığında bunları söylemiştin, mu kıtasını ile ilgili çalışma başlattığında söylemiştim! sana inanmayanlar utansın!

KEMALİST tarih tezi diye küçümseyip kenara atılan “Türk Tarih Tezinin Ana Hatları” kitabını okullardan kaldırtanlar utansın!…

Anadolu uygarlığını eski Yunan’ın kurduğu tezi bize yutturuldu demiştik!

Oysa Helenlerin bile 3/4’ü Ön-Türk çıktı. Ön-Türk Pelasglar ile Kuzey Batı Avrupa topluluğu olan Dorların karışımından oluşmuş Helenler.

Daha sonra da bu karışıma diğer Ön-Türk halkları Traklar ve Mekadonlar eklenmişti.

Sırada ne var?

Tabi ki Göbeklitepe Ön-Türk uygarlığıyla, Turukku krallığı ve yine Urumiye deki Urmu teorisini de ögreteceğiz halkımıza…

S.N Kramer ile Prof. Osman Turan hoca, Sümerce’deki 950 kelimenin kokeni Türkçedir dedi veeee batıda ki diyaspora tarihcileri sus pus oldular….

Ahh bu kelimeler Türkçe degilde, örnegin; Yunanca yada Ermenice çıksaydıııı…. o zaman dünyayı ayağa kaldırırlardı…

Anladınız sebebini de değil mi?…

Sonuç: Bugün Hun/Macarlardan, Almanlara, İtalyanlardan(Etruksler=Ön-Türklerin bir kolu), İspanyol’a, hatta İngiliz ve İskoclara kadar neredeyse tüm batı tarihini Sakalara /Iskitlere bağlama telaşında…. Hemen hepsi köklerini Azerbaycan’in Gobulistanına, Albania’sina, Gabanasına ve daha kuzeyine bağlamaya basladı…çünkü biraz geri gidince tarihleri kökleri olmadığını öğrendiler.

Antik Yunan tanrılarının bile Mısırdan çalıntı olduğunu öğrendiler.(bunu ilk kez Herodot da demişti ama her ne hikmetse unutmuslardı…) Batı artık “Kara Atena” yı yazdı… tarihi ile yüzlesip köklerini Türklere bağlıyor….

Bu aslında iyi bir şeydir, ticari açıdan da tarihi bir firsat olabilir. İs bilenin demiş atalarımiz…

Artık Türklüğümüzle Atatürk gibi gurur duyabileceğiz, tabi Atalar kültüne inanan bizim gibi köklü hissiyati olanlar duyacak… ”

Aktaran ; Lalehan Buyukataman

SÜLEYMAN EFE KOCAZEYBEK
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.