DOLAR 32,3520 0.31%
EURO 35,1249 -0.03%
ALTIN 2.302,691,12
BITCOIN 23065053,39%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

ABONE OL
Eki 27, 2020 14:43
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“En İyi Narkotik Polisi, Anne” Projesi bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından  çocuklar ve gençler için bağımlılık yapıcı madde kullanımını engellemek ve önlemek amacıyla başlatılan ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ projesi Elazığ Valisi Erkaya Yırık başkanlığında yapılan toplantı ile hayata geçirildi.

Madde kullanımı ile mücadelede annelere yönelik farkındalık oluşturma ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüleceği proje kapsamındaki ilk toplantıda ele alınan temel konu, yapılan çalışmaların tüm il kapsamında olması ve bu doğrultuda annelerin, çocukların bu bataklığa düşmesini engelleme çalışmalarında aktif rol almaları için donanımlı hale getirilmesi konusu oldu.

İçişleri Bakanlığınca başlatılan “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında ilimizde ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini, ilçelerimizde de projeyi uygulama noktasında en kısa sürede çalışmalara başlanacağını aktaran Vali Erkaya Yırık, “Sayın Bakanımızın da konu ile alakalı düzenlenen panelde belirttiği üzere uyuşturucu sorununu yıkacak şey, anne yüreği ve iradesidir, diye belirtmiş ve “En iyi narkotik polisi: Anne” projesi kapsamında ilimizde Valiliğimiz koordinasyonunda çok değerli annelerimiz, evlatlarımızı bu zehir ve türevlerinden koruyabilmek, uzak tutabilmek adına bizlerle mücadele edecek. Malumunuz bu tür toplumsal problemlerde topyekun mücadelenin önemi yadsınamaz bir gerçektir. Annelerin öncelikle bu konuda bilgili, bilinçli olması sonrasında ise tüm kuvveti ve şefkati ile yavrularımızın yanlarında olması bu konuda en elzem husustur. Anne yüreğindeki sonsuz sevgi, şefkat ve merhamet bu illetle savaşımızda bizim güç kaynağımız olacaktır. Geleceğin anne babalarını,doktorlarını, öğretmenlerini, esnafını, tüccarını, yöneticilerini ve daha nicelerini bugün bizler, biz anne babalar olarak yetiştiriyor ve aslında memleketimizin tüm geleceğini şekillendiriyoruz. Değişen çağla birlikte nesiller arasındaki iletişim ve birlikte geçirilen vakit değişim göstermiştir. Bu da özellikle annelere ve dolayısıyla tüm aileye daha fazla sorumluluk yüklemiştir. Evlatlarımızla kurduğumuz kaliteli ve samimi iletişim, onlarla geçirdiğimiz bilinçli vakitle orantılı olarak aramızdaki bağın kuvveti artacaktır. Bu bağlamda çocuklarımızı korumak, her türlü kötülüklerden ve müsebbibi kötülerden uzak tutmak bizlerin elinde. Bizler birlikte çalıştığımız, mücadeleyi birlikte verdiğimiz sürece güçlüyüz. Ailelerimizin evlatlarımıza duyduğu sevginin kudreti ile tüm zorlukların üstesinden geleceğimize tüm kalbimle inaniyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.