DOLAR 32,4188 0.19%
EURO 35,3994 0.2%
ALTIN 2.323,530,17
BITCOIN 23002172,02%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

KALANİ BROWN’A NAZAR MI DEĞDİ?

KALANİ BROWN’A NAZAR MI DEĞDİ?

ABONE OL
Eki 7, 2020 09:18
KALANİ BROWN’A NAZAR MI DEĞDİ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

WBNA’nın yıldız oyunculardan Kalani Brown, dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle İl Özel İdare’nin kadrosu dışında kaldı.

2020-2021 sezonunda FİBA Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele verecek Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı lige Kalani Brown olmadan başlayacak.

Yeni sezon için WBNA’nın yıldız oyuncularından Kalani Brown ile anlaşan kulüp yazılı bir basın açıklaması yaparak Brown’un dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle anlaşmanın iki taraflı feshedildiğini belirtti.

“BROWN İLE SÖZLEŞMEYİ FESHETTİK”

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Mustafa Alpay, açıklamasında 2,01 boyundaki pivot oyuncusu Kalani Brown’ın bu sezon takımda mücadele edemeyeceğini ve bundan dolayı son derece üzgün olduklarını kaydetti.

Başkan Alpay: “Göreve geldiğimiz günden beri yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte güçlü bir kadro oluşturmak için çok çalıştık. Bu amaç doğrultusunda WBNA’dan Cennedy Carter, Kalani Brown ve Nika Baric’i transfer ederek süper ligde ve Avrupa’da iddialı olduğumuzu gösterdik. Ancak; Brown, dizinde ciddi bir sakatlık yaşadı. Sakatlık sebebiyle bir süre basketboldan uzak kalacak. Biz de mutabakata vararak iki taraflı sözleşmeyi feshetmek durumunda kaldık. Tabi bu bizi zor durumda bıraktı. Ama; hemşerilerimizin hiçbir şüphesi olmasın en kısa zamanda gerekeni yapacağız. Kadromuz çok güçlü. Elazığ’ın adını Türkiye’de ve dünyada duyurmaya hazırız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.