DOLAR 33,9935 0.29%
EURO 37,8562 0.65%
ALTIN 2.820,790,41
BITCOIN 1966761-2,91%
Elazığ
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Namık Ekin, Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın Adını Verdi.

Namık Ekin, Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın Adını Verdi.

ABONE OL
Eyl 6, 2024 14:19
Namık Ekin, Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın Adını Verdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

82 yaşındaki efsanevi rekortmen ve eski SAT komandosu Namık Ekin, geçtiğimiz günlerde Yelda Başaran ile Hürriyet Kelebek’te “İyi Yaşam Sanatı” adlı köşesinde denizde yüzme taktikleri üzerine bir röportaj verdi. Bu röportajda Ekin, geçmişte Cüneyt Arkın ve Tanju Korel gibi birçok değerli sanatçıya dövüş sanatları ve yüzme gibi çeşitli branşlarda eğitim verdiğini belirtti.

Günümüz sanatçıları arasında kiminle çalışmak istediği sorulduğunda ise Namık Ekin, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın adını verdi. Ekin, Cem Yılmaz’ın zekâsının ve vücut yapısının hem karada hem de denizde performans sergilemeye çok uygun olduğunu söyledi. Cem Yılmaz’ın üstün zekâsına vurgu yapan Ekin, profesyonel bir sporcunun da hem fiziksel hem de zihinsel anlamda kıvrak zekâya sahip olması gerektiğini belirtti.

Ekin, Cem Yılmaz’ın yakın zamanda çektiği bir filmde “SAT komandosu Namık Ekin gibi olamadık” diyerek kendisiyle dalga geçtiğini hatırlatarak, Yılmaz’ı sevdiğini ve eğer gençken kendisine gelseydi onu SAT komandosu yapabileceğini, hatta olimpiyat şampiyonu bile olabileceğini ifade etti. Yılmaz’ın sahne şovlarında takıntı haline getirdiği karın yağlarını kasa çevirebileceğini ve yakında çekeceği sinema filmi öncesi onu “Ultra Fit Cem Yılmaz” yapabileceğini söyleyerek Yılmaz’a meydan okudu.

 

Namık Ekin’in açıklamaları, hem Cem Yılmaz’ın fiziksel potansiyelini övgüyle ele alması hem de mizahi bir dille meydan okumasıyla dikkat çekti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.