DOLAR 33,9935 0.29%
EURO 37,8562 0.65%
ALTIN 2.820,790,41
BITCOIN 1966761-2,91%
Elazığ
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
ŞİNASİ GÜNAYDIN’DAN MUHTEŞEM BİR DEFİLE

ŞİNASİ GÜNAYDIN’DAN MUHTEŞEM BİR DEFİLE

ABONE OL
Ağu 21, 2024 15:27
ŞİNASİ GÜNAYDIN’DAN MUHTEŞEM BİR DEFİLE
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

18 Ağustos 2024 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen, moda dünyasının önde gelen isimlerinden Şinasi Günaydın’ın defilesi büyük bir coşkuyla karşılandı.

Ünlü koreograf Asil Çağıl’ın yaratıcı dokunuşlarıyla sahneye konulan etkinlik, moda severlerin ve basının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şinasi Günaydın’ın zarif ve yenilikçi tasarımları defilede büyük beğeni toplarken, Asil Çağıl’ın koreografisi etkinliğe dinamik bir atmosfer kazandırdı. İzleyicilere unutulmaz bir görsel şölen sunan defile, moda dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Etkinlikte, Şinasi Günaydın’ın en yeni koleksiyonu tanıtıldı. Modern çizgiler ve geleneksel unsurların harmanlandığı bu özgün tasarımlar, şıklığı ve rahatlığıyla dikkat çekti. Defilede Celal Tuğberk Kuzey, Mert Adak, Emir Ata, Umut Kızılkaya, Pınar Güve, Su Kaya, Aylin Şakacı ve Gökdeniz Kara gibi tescilli modeller podyuma çıktı.

 

Defilenin finalinde ise modacı Şinasi Günaydın’ın eşi Neslihan Günaydın ile birlikte iki oğlu Kaan ve Can Günaydın sahneye çıktı. Ailenin birlikte sahne alması, etkinliğe duygusal bir dokunuş ekleyerek izleyicilerden büyük alkış aldı. Defilenin sonunda, tasarımcı Şinasi Günaydın ve koreograf Asil Çağıl, izleyicilerin yoğun alkışları eşliğinde sahneye çıkarak katılımcılara teşekkür ettiler. Moda tutkunlarının beğenisini kazanan bu defile, ilham verici bir deneyim sunarak moda dünyasında hafızalarda yer etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.