DOLAR 33,9935 0.29%
EURO 37,8562 0.65%
ALTIN 2.820,790,41
BITCOIN 1966761-2,91%
Elazığ
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Rafet El Roman’ın Sağlıklı Yaşam Kraliçesi.

Rafet El Roman’ın Sağlıklı Yaşam Kraliçesi.

ABONE OL
Ağu 17, 2024 15:53
Rafet El Roman’ın Sağlıklı Yaşam Kraliçesi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Bu yıl Türkçenin başkenti Karaman’da, Karaman Belediyesi ve Duygu Ajans tarafından organize edilen 6. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni, birçok yerli ve yabancı sanatçıyı ağırladı.

Şölenin sunuculuğunu, sağlıklı ve kaliteli yaşam danışmanı olan Uzman Psikolog Yelda Başaran üstlendi. Etkinlikte, ünlü sanatçı Rafet El Roman ve Yelda Başaran’ın sahne performansı büyük ilgi gördü.

Yelda Başaran, sağlıklı yaşam danışmanlığını yaptığı Rafet El Roman’a sahne öncesinde enerji vermesi için Karaman yöresine özgü elmalardan üretilen bir tatlı olan pestelmayı elleriyle yedirdi. Bu jestin ardından Rafet El Roman, “Sevgili Yelda, sen sağlıklı yaşam danışmanlığımı yaptığın günden bu yana kendimi spora ve sağlıklı yiyeceklere verdim. Sayende 10 kilo verdim ve psikolojik olarak artık kendimi daha iyi hissediyorum,” diyerek Başaran’a teşekkür etti. Ayrıca Serdar Ortaç ile de yaptığı çalışmalara atıfta bulunarak, Başaran’ın sağlıklı yaşam yolculuğunda önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.

 

Rafet El Roman, Yelda Başaran’a “Sağlıklı Yaşam Kraliçesi Tacı” adını verdiği özel bir taç takdim ederek, ona sürpriz yaptı. İkili, “Bizi bu enerjiyle bu sahnede kimse tutamaz, sağlıklı yaşamak bir sanattır,” diyerek birlikte dans edip şarkı söylediler. Konya Karaman halkı tarafından ayakta alkışlanan bu performans, etkinliğin en unutulmaz anlarından biri oldu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.