DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18341070,44%
Elazığ
26°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

   
   
Elazığ’da Silahlı Suçlara Karşı Operasyon: 8 Kişi Tutuklandı

Elazığ’da Silahlı Suçlara Karşı Operasyon: 8 Kişi Tutuklandı

ABONE OL
Tem 10, 2024 12:20
Elazığ’da Silahlı Suçlara Karşı Operasyon: 8 Kişi Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 6-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Elazığ’da farklı tarihlerde meydana gelen 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Ateşli Silah ile Kasten Yaralama ve Kasten Öldürmeye Teşebbüs olaylarına karışan şüpheli şahıslar ile suç unsurlarının yakalanmasına yönelik bir operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda 8 şüpheli şahıs tespit edilerek yakalandı.

Yakalanan şahıslar üzerinde ve bulundukları adreslerde yapılan aramalarda ise;

  • 1 adet ruhsatsız tabanca ve 54 adet fişek
  • 2 adet pompalı tüfek ve 4 adet kartuş
  • 76 adet lyrica hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

Bu operasyon, Elazığ’da son zamanlarda artan silahlı suçlara karşı yürütülen kararlı mücadelenin bir örneğidir. Yetkililer, bu tür suçlara karşı sıfır tolerans politikası uyguladıklarını ve tüm suçluların adalete teslim edileceğini vurguladılar.

Elazığ’da gerçekleştirilen bu operasyon, kamuoyunda büyük bir memnuniyetle karşılandı. Operasyonla birlikte 8 şüphelinin yakalanması ve çok sayıda silah ve uyuşturucu maddesinin ele geçirilmesi, bölgedeki güvenliğe önemli bir katkı sağlayacaktır.

Bu tür operasyonların artarak devam etmesi, Elazığ’da suç oranlarının düşmesine ve vatandaşların huzur ve güven ortamında yaşamalarına yardımcı olacaktır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.