height="132" />
Uyuşturucu ile Mücadele Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Uyuşturucu ile Mücadele Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

ABONE OL
Şub 16, 2022 19:15
Uyuşturucu ile Mücadele Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elâzığ il Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor… 

 

                     Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde meydana gelebilecek her türlü uyuşturucu madde kullanımı, ticareti ve sevkiyatının önlenmesine yönelik olarak Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sırasında; ilimiz merkezinde durumlarından şüphelenilen M.A. A.O. isimli şahıslar narkotik ekiplerinizce durdurulmuş, şahısların yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca ile bir paket içerisinden 335 gr metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Şahıslar hakkında yapılan araştırmalar neticesinde ise M.A. isimli şahsın Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan arandığı ve Açık Cezaevi Firarisi olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalanarak gözaltına alınan M.A. ve A.O., İl Emniyet Müdürlüğü tarafından adli mercilere sevk edilmişlerdir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.