DOLAR 32,3157 0.2%
EURO 35,1169 -0.05%
ALTIN 2.292,140,66
BITCOIN 22944183,57%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MUTFAĞIN UZMANINDAN “THERMOMİX’le FİT KAL”  ÇIKTI

MUTFAĞIN UZMANINDAN “THERMOMİX’le FİT KAL” ÇIKTI

ABONE OL
Mar 2, 2021 12:30
MUTFAĞIN UZMANINDAN “THERMOMİX’le FİT KAL”  ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha bilinçli beslenmek isteyenler, hem dengeli hem de leziz tarif çeşitliliği arayanlar için Mutfağın Uzmanı Thermomix rehber niteliğinde yepyeni kitabı Thermomix’le Fit Kal’ı çıkardı.

Kullanıcılarına özel beslenme uzmanı gibi rehberlik edecek olan Thermomix’le Fit Kal kitabı ile bu yaz herkes forma girecek. Birbirinden lezzetli onlarca tarifin yer aldığı bu kitap Mart ve Nisan ayında Thermomix alanlara hediye ediliyor!

Hiç aç kalmadan lezzetli yemek yiyerek, bilinçli bir şekilde formda ve sağlıklı kalmak elbette mümkün. Thermomix ile ise bu çok daha kolay! Thermomix yeni kitabı Thermomix’le Fit Kal ile rehber niteliğinde bilgiler içeriyor, kalori hesaplama derdine yer bırakmadan kalorisi hesaplanmış ve birbirinden yaratıcı lezzetler sunuyor. Üstelik sabah, öğle, akşam öğünleriniz ve atıştırmalıklarınız için yer alan tarifleri Thermomix’le hazırlamak bir keyife dönüşüyor.

Sağlıklı beslenme rehberi”

Doğru tartılma, kalori hesaplama, günlük ve haftalık beslenme planlaması, beslenme alışkanlıklarımızı nasıl değiştirebiliriz gibi birçok sorunun yanıtını bulabileceğiniz Thermomix’le Fit Kal kitabı tarif çeşitliliği ile de kolaylık sağlıyor. Smoothie kaseleri, granola, birbirinden renkli salatalar, buharda sebze ve et çeşitleri, kabak lazanya, sebze noodle ve daha birçok yaratıcı tarif ile sağlıklı beslenme daha kolay ve eğlenceli bir hale geliyor.

Sabah, öğle ve akşam öğünleri için birçok leziz tarifin yer aldığı Thermomix’le Fit Kal kitabı atıştırmalıklarınızı da unutmuyor ve hem ara öğünlerinizi güzelleştiriyor hem de tatlı krizlerinizi sağlıklı şekilde bastırmanıza yardımcı oluyor.

Lansmana özel olarak Mart ayında Thermomix satın alanlara hediye edilecek olan kitap, Mayıs ayı itibariyle www.thermomix.com.tr üzerinden satışa sunulacak.

Thermomix’i incelemek, yarattığı mucizeye yakından tanık olmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için www.thermomix.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.