DOLAR 32,3362 0.25%
EURO 35,1641 0.05%
ALTIN 2.304,781,21
BITCOIN 22930322,70%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

VİTOLA  ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE’de

VİTOLA ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE’de

ABONE OL
Şub 27, 2021 12:18
VİTOLA  ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Beyazlı temsilcimiz Birevim Elazığ İl Özel İdare, Fenerbahçeli Kristine Vitola’yı renklerine bağladı.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare, Letonyalı oyuncu Kristine Vitola’yı kadrosuna kattı. Fenerbahçe SK’da forma giyen 30 yaşında 1,96 boyundaki Letonyalı pivot oyuncusu Kristine Vitola, Eurocup Women’da bordo beyazlı temsilcimiz için mücadele verecek.

Kariyerinde öne çıkan Avrupa takımlarının yanı sıra Galatasaray’da da forma giyen oyuncu, Letonya Milli Takımı’nda da ülkesini temsil ediyor.

Vitola transferi ile ilgili açıklama yapan Birevim Elazığ İl Özel İdare SK Başkanı Mustafa Alpay, Süper Lig’in yanı sıra FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’ndaki mücadelelerinin devam ettiğini belirtirken kadroyu güçlendirmeye ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Alpay: “Bu sezon elimizden gelen her şeyi yaptık. Elazığ’ı en güzel şekilde temsil etmeye çalıştık. Eurocup’ta iddialıyız. Sonuna kadar gitmek istiyoruz. Bunun için de kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu noktada desteklerini esirgemeyen Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a ve Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye teşekkür ederim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.