height="132" />
KIRMIZI MONTLULAR BAŞKAN ALPAY’ı ZİYARET ETTİ

KIRMIZI MONTLULAR BAŞKAN ALPAY’ı ZİYARET ETTİ

ABONE OL
Şub 27, 2021 12:08
KIRMIZI MONTLULAR BAŞKAN ALPAY’ı ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel idare SK Başkanı Mustafa Alpay, Kırmızı Montlular Gönüllük Hareketi üyeleriyle bir araya geldi.

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan, 41 kişinin yaşamını yitirdiği 24 Ocak’taki 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından, İçişleri Bakanlığı ve valilik desteğiyle 3 dernek, 1 öğrenci platformu ve 1 taraftar grubunun katılımıyla ‘Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi’ kuruldu. Hareket, kurulduğu günden bugüne binlerce kişiye destek verdi.

Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Birevim Elazığ İl Özel İdare SK Başkanı Mustafa Alpay ve Kulüp Genel Sekreteri Av. Ahmet Doğuş Cantürk ile birlikte “İyilik dünyaya hakim olana kadar yorulmak yok” sloganıyla yola çıkan ‘Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi üyelerini ve Kurucu Genel Başkanı Erhan Eğit’i ziyaret etti. Başkan Alpay, üyelerden çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Alpay: “Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi üyelerini ziyaret ettik. Hareket kurulduğu günden beri faydalı işler gerçekleştirdi. Çalışmalarını takip ediyorum. Bugün burada olmaktan da büyük mutluluk duyuyorum. Gençlerimizle sosyal girişimcilik üzerine sohbet gerçekleştirdik. Sosyal girişimcilik ile ilgili olarak kendilerine bilgiler verdim. Arkadaşlarımızın projelerini dinledim. Ziyaret oldukça faydalı ve keyifli geçti. Gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Kırmızı Montlular Gönüllülük Hareketi Kurucu Genel Başkanı Erhan Eğit ise: “Bugün önemli bir misafirimiz vardı. İlimizin önemli dinamiklerinden Mustafa Alpay koordinasyon merkezimizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkına bilgi aldı. Şahsım ve teşkilatım adına bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ederim”diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.