DOLAR 32,3637 0.13%
EURO 34,9687 -0.33%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 22735561,09%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MAĞAZALARIN TALEPLERİ GEREKLİ YERLERE BİLDİRİLDİ

MAĞAZALARIN TALEPLERİ GEREKLİ YERLERE BİLDİRİLDİ

ABONE OL
Şub 26, 2021 01:39
MAĞAZALARIN TALEPLERİ GEREKLİ YERLERE BİLDİRİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ TSO Meslek Komitelerinin Organizasyonundan Sorumlu Çalışma Komisyonu Başkanı ve Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu ve Komisyon Üyelerinin Malatya Caddesi üzerindeki 5 günlük esnaf ve işyeri ziyaretlerinde gelen talepler doğrultusunda Valilik ve TOBB nezdinde girişimler başlatıldı…

Talep Makamı Olarak Her Sorun Odamız Tarafından İlgili Makama İletiliyor…

5 gün boyunca devam eden Malatya Caddesi üzerindeki işyerleri ziyaretini değerlendiren Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili ve Elazığ TSO Meslek Komitelerinin Organizasyonundan Sorumlu Çalışma Komisyonu Başkanı Veli Aksu, talep makamı olarak Elazığ TSO’nun üyelerden gelen her problemi ilgili makamlara taşıma hususunda ciddi çalışmalar yaptığını söyledi.

Aksu değerlendirmesinde, “Odamız Meclis Başkanı Sayın Ahmet Yaşar ve Yönetim Kurulumuz Başkanımız Sayın Asilhan Arslan’ın toplantılarımızda öncelikli olarak Meslek Komitelerimizin etkinliğinin artırılması hususunda başlatmış oldukları yeni dönen için tüm iş dünyamız adına öncelikle teşekkür ediyorum. Verimliliği esas alan ve ölçülebilir hedefleri olan bu dönemde tüm Meslek Komitelerimizle birlikte tüm sektörler ve zümrelerimizin büyük küçük demeden hür sorunu ve problemine eğilerek çözümü için gayret göstereceğiz. Bugüne kadar Odamıza ulaşmış olan hiçbir sorun ve talep beklemede kalmamıştır. Ancak bu yeni dönemde bizler üyelerimize ulaşarak oluşturduğumuz formlar üzerinden talepleri almakta ve gereğini yapmaktayız. Malatya Caddemizde mobilya ve dayanıklı tüketim mallarının satışını yapan mağazalarımızın çokluğu nedeniyle ulaşabildiğimiz her işletmemizi bir bir dinliyoruz.

Ziyaretlerimizde özellikle, TOKİ marifetiyle tamamlanan 6 bin konuta taşınacak olan hak sahiplerinin mobilya ve dayanıklı tüketim malları, beyaz eşya gibi ihtiyaçları için mağazalarda ürün beğenme ve fiyat araştırması yaptıkları ancak, memur olan çok sayıda hak sahibinin mesai saati sonrasında bu ihtiyacını karşılamaya zaman bulamadığı belirtilmektedir. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Asilhan Arslan’ın oluru ve imzası ile İlimiz Valiliği ve TOBB’ye bu durumda olan vatandaşlarımız için Cumartesi günleri 12.00 ile 18.00 saatleri arasında müsaade edilmesi talep edilmiştir. TOBB tarafından Ticaret Bakanlığımız üzerinden çalıma yürütülecektir. İnşallah kısa süre içerisinde hem vatandaşın bu sorununa çözüm bulma hem de işletmelerimizin hafta sonları iş yapma kapasitesi yükselmiş olacaktır. Ben gösterilen yakın ilgiye teşekkür ediyor, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm yönetim birimleri ve profesyonelleri ile birlikte üyelerin ve şehrin hizmetinde olmasından duyduğum büyük memnuniyeti ifade etmek istiyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.