DOLAR 32,3313 0.24%
EURO 35,1130 -0.06%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22767490,66%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ İL BAŞKANI YILDIRIM’DAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

AK PARTİ İL BAŞKANI YILDIRIM’DAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

ABONE OL
Şub 17, 2021 17:52
AK PARTİ İL BAŞKANI YILDIRIM’DAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın ve Gençlik Kolları Kongrelerinin büyük coşku ve heyecanla gerçekleştirildiğini belirterek, teşkilat mensuplarına ve vatandaşlara yoğun katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Kadın ve Gençlik Kolları Kongrelerinin büyük coşku ve heyecanla gerçekleştirildiğini belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yıldırım şu ifadelere yer verdi; “15 Şubat Pazartesi günü Gençlik Kolları, 16 Şubat Salı günü ise Kadın Kolları Kongrelerimizi gerçekleştirdik. 15 Temmuz Şehitleri Kapalı Spor Salonunda büyük bir coşku ve heyecanla, pandemi kurallarına uygun bir şekilde yapılan kongrelerimizin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen ve bizleri yalnız bırakmayan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımıza, MKYK Üyemize, saygıdeğer Milletvekillerimize, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılarımıza, Elazığ Belediye Başkanımıza, Bölge Koordinatörlerine önceki dönemlerde görev almış İl Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerimize, Siyasi Partilerimizin değerli yöneticilerine, STK temsilcilerine, yerel siyasetimizin güçlü kalemleri, sesimize ses olan yazılı ve görsel basınımızın değerli temsilcilerine, ilçe, belde, köy ve mahalle temsilcilerimize, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarımızın seçilmelerine vesile olan tüm delegelerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Kongreler sonucu Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Emre Burak KÜRÜM ile Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Canan ŞAVLI ve ekibini tebrik ediyor, yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Her kongre partimizde yenilenmeyi de beraberinde getirir. Bu nedenle yönetim kademelerinde bayrağı devreden arkadaşlarımıza bugüne kadar sundukları katkı için teşekkür ediyor, Gençlik ve Kadın Kollarında yer alan yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Çok özenip, gece gündüz yorulmadan çalışarak hazırlandığımız kongrelerimizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu kongrelerle inandığı yolda yürüyen güçlü teşkilatımızla yeni bir dönemi başlatmak için yola çıkıyoruz. Pandeminin gölgesinde, Maske, Mesafe, hijyen kuralları çerçevesinde yoğun bir şekilde hazırlandığımız kongremizin güvenli, huzurlu ve düzen içerisinde geçmiş olması bizleri memnun etmiştir. Kongre çalışmaları esnasında ve kongre günü yoğunluk nedeniyle ilgilenemediğimiz, eksik ve kusurlarımız nedeniyle gönlünü kırdığımız ve gönlünü alamadığımız vatandaşlarımızın engin anlayışlarına sığınıyoruz. Kongre günü görev yapan başta emniyet çalışanları olmak üzere tüm kamu görevlilerine, kongremizin düzen ve intizam içerisinde geçmesini sağlayan görevli arkadaşlarımıza, saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, gerçekleştirmiş olduğumuz Kadın ve Gençlik Kollarımızın kongrelerine yoğun katılım sağlayan tüm dava arkadaşlarıma, kıymetli Elazığlı hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.