DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,150,26
BITCOIN 2275147-0,40%
Elazığ
15°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MUTFAKLARDA MEKSİKA HAVASI

MUTFAKLARDA MEKSİKA HAVASI

ABONE OL
Mar 2, 2021 12:36
MUTFAKLARDA MEKSİKA HAVASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acı soslardan, özel kokteyllere, mısır cipslerinden tortillalara kadar Ranchero’nun en özel mutfak ürünleri, Ranchito markası altında satışa sunacak.

Meksika’nın Aztek ve Mayalara uzanan köklü tarihini, renkli kültürünü ve dünya mutfakları arasında apayrı bir yere sahip birbirinden özel lezzetlerini ülkemize taşıyan Ranchero, yeni bir hizmet başlatıyor. Mekan, çok sevilen soslarından özel tarifli içeceklerine, mısır cipslerinden tortillalarına kadar her biri el yapımı ve kendi üretimi olan mutfak ürünlerini Ranchito markası altında satışa sunacak. Okyanus ötesi lezzetleri mutfaklarına taşımak isteyenler, Ranchito ürünleriyle birbirinden özel tarifleri evlerinde hazırlayabilecek.

Meksikalı & Türk bir ailenin işlettiği Ranchero Restaurant, misafirlerini İstanbul’un her iki yakasında Suadiye, Watergarden Avm ve Nişantaşı Reasürans şubeleri ile Ankara Maidan’da yeni açılan mekanında ağırlıyor. Şehrin Meksikalısı şimdi, en özel lezzetlerini Türkiye’nin her yerine ulaştırabilmek için yeni bir oluşuma gitti. İlk etapta mekanın çok sevilen acı salon sosu, günlük üretilen tortilla ekmekleri ve tarifi işletmeci ailenin Meksika’da yaşayan büyükannelerine ait özel bir içecek olan Ranch kokteylinin satışı başlıyor. Ranchito markası altında üretilen bu özel Meksika lezzetlerini mutfaklarına taşımak isteyenler, Ranchero şubelerinden, online kanallardan ve Instagram hesabından çok yakında alışveriş yapabilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.