DOLAR 32,3820 0.15%
EURO 35,0932 -0.08%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 2266965-0,29%
Elazığ
15°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

GÖKTAŞ FAKÜLTE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

GÖKTAŞ FAKÜLTE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ABONE OL
Şub 8, 2021 14:31
GÖKTAŞ FAKÜLTE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, akademik ve idari personelin durumu, birimlerin fiziksel gelişimi, bilimsel araştırma ve projelere verilen ağırlık ve birimlerin gelecekteki hedefleri hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla fakülteleri ziyaret etti.

Bu kapsamda Tıp, Sağlık Bilimleri, Veteriner, Fen, İnsani ve Sosyal Bilimler, İlahiyat, Diş Hekimliği, Teknoloji, Mühendislik, Mimarlık, İktisadi ve İdari Bilimler, Su Ürünleri, Spor Bilimleri, Eğitim, İletişim Fakülteleri ile Yabancı Diller ve Sivil Havacılık Yüksekokulları‘nı ziyaret eden Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Prof. Dr. Soner ÖZGEN ve Prof. Dr. Mehmet YILMAZ ile birlikte Fakülte Dekanları‘nı ziyaret ederek, fakültelerin son durumları hakkında bilgiler aldılar.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, fakültelerdeki akademik ve idari personelin durumu, birimlerin fiziksel gelişimi ile ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla yönetim olarak fakülteleri ziyaret ettiklerini belirterek, önümüzdeki hafta da Meslek Yüksekokulları‘nı ziyaret edeceklerini belirti.

grup seks izle

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.