DOLAR 32,3718 0.16%
EURO 35,0065 -0.23%
ALTIN 2.324,860,25
BITCOIN 2258276-1,05%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ELAZIĞ FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİNDE ANLAMLI ETKİNLİK

ELAZIĞ FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİNDE ANLAMLI ETKİNLİK

ABONE OL
Şub 6, 2021 14:12
ELAZIĞ FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİNDE ANLAMLI ETKİNLİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamında görev yapan şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarına yönelik bir etkinlik düzenlendi.

Hastane  Başhekimliğince düzenlenen etkinlikte şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanları  bir araya geldiler. Hastane  konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Başhekim  Prof.Dr. Erol KELEŞ, hastane yöneticileri ve Rönesans İşletme Hizmetleri yöneticileri; şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarımız katıldılar. Düzenlenen programda çalışanlara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan hastane  Başhekimi Prof Dr.Erol KELEŞ, “Öncelikle şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli mesai arkadaşlarımız ile gazi ve gazi yakını çalışanlarımıza hoşgeldiniz diyorum. Hep birlikte bir aile bilinciyle hereket ederek hizmetlerimizi sunarken, bizler de çalışanlarımızın her daim yanında olma gayreti içinde olacağız. Şehit yakını, gazi ve gazi yakını çalışanlarımız ve bu vesile ile tüm fedakâr sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim.”dedi.

Etkinlik aile fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

milf porno

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.