DOLAR 32,3898 0.2%
EURO 35,1042 -0.05%
ALTIN 2.325,630,28
BITCOIN 2278307-1,02%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AKIN’dan HASTANE CADDESİ ESNAFINA ZİYARET

AKIN’dan HASTANE CADDESİ ESNAFINA ZİYARET

ABONE OL
Şub 6, 2021 14:38
AKIN’dan HASTANE CADDESİ ESNAFINA ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim Kurulu üyeleri, Elazığ’ın işlek caddelerinden biri olan Hastane Caddesi’nde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Akın, Hastane caddesinin daha önce nüfus yoğunluğu ve insan trafiği açısından yoğun bir cadde olduğunu, bu durumun bölgede iki hastanenin olmasından kaynaklandığını ifade etti.

Akın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak, Elazığ’ın en önemli caddelerinden biri olan, Elazığımız ile son derece bütünleşmiş bir caddesi olan Hastane Caddesi’ndeyiz. Daha önceden buradaki nüfus yoğunluğu ve insan trafiği çok fazlaydı. Bu durum burada 2 hastane olmasından kaynaklanıyordu. Ancak burada bulunan esnaflarımızın bütün dilekçelerine rağmen bütün ve itirazlarına rağmen 2 hastane buradan Doğukent’e taşındı.

Tabii buradaki hastanelerin kapatılması ile birlikte buradan rızkını temin eden birçok esnafımız maalesef çok büyük zararlara ziyanlara uğradılar. Sadece esnaf değil esnafın bakmakla yükümlü olduğu kişilerde etkilendi. Bu açıdan baktığınızda büyük bir nüfus yanlış bir kararın acısını çekiyor. Ben bunu bildiğim için göreve gelir gelmez ilk basın açıklamamda bu durumu anlatmaya çalıştım. Bu durumu ve bu hak kayıplarını vatandaşlarımızın uğradığı bu zulmü anlattım ve bunun telafi edilmesi gerektiğini buradan ilin idarecilerine belirtmiştim. Ancak her zaman olduğu gibi hiçbir şey yapılmadı ve maalesef her yerde olduğu gibi burada da hastane caddemizde de esnaf kan ağlıyor.

Bağkurlarını dahi ödeyemiyorlar maalesef seslerini de çıkaramıyorlar, pandeminin depremin yaşattıkları ile birlikte, Elazığ’ın idarecilerinin de buradaki ilgisizlikleri birleşince ortaya çok vahim bir tablo çıkıyor. Ben burada bir tablodan çok etkilendim. Burada bir hanımefendi esnaf kardeşimiz bağ-kur’um 25 Bin Lira diyor. Ben kronik astım hasta yapılandırdığım zaman 50 Bin Liraya çıkıyor diyor. Ben bu borcumu nasıl ödeyeceğim diyor. Bu esnaf kardeşlerimiz bu yaşadıkları zulmün hiçbirini hak etmiyor ve kimsenin de böyle bir zulüm yapmaya hakkı yok buna müsade etmemizde mümkün değil. Bu nedenle Ben buradan ilin tüm idarecilerinden ve yöneticilerinden istirham ediyorum. Lütfen buraya tekrardan yeni bir hastanenin bir bölümünü veya bir kamu Kurumunu burada bir bölümünü kursunlar. Hareketlilik oluşturacak Kurumu tekrardan buraya kurmalarını istirham ediyorum. Buradan bu öneriyi yapıyorum inşallah bu önerimiz de kulak verirler vermezlerse vatandaşlarımızın bu konudaki öfkelerini maalesef yatıştıramayacaklar ve bu anlamda vatandaşın onlara sandıkta gereken en güzel cevabı vereceklerine ben inanıyorum.

Tabii ki bu konunun da ben takipçisi olacağım burada Sayın rektörümüz sayın valimizden ilimizin tüm idarecilerinden burada tekrardan bir yoğunluğun oluşması için, yeniden bir kamu kurumunun gelmesi için Saadet Partisi il Başkanlığı olarak elimizden geleni yapacağız. Ben buradan tüm esnaf kardeşlerimize ilgilerinden dolayı çok teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

konulu porno

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.