DOLAR 32,3679 0.1%
EURO 34,9761 -0.32%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 2259627-0,69%
Elazığ

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

YILDIRIM’ın 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

YILDIRIM’ın 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

ABONE OL
Oca 10, 2021 12:57
YILDIRIM’ın 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ’da çok sesli ve etkin bir medya varlığının şehrin gelişimine büyük katkı sunduğuna inandığını belirterek, sağlıklı bir kamuoyu oluşması için medya çalışanlarının tarafsız ve doğru bilgilendirme yapmalarının önemli olduğuna dikkat çekti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Çok sesli, etkin, herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getirebilen medyanın varlığı, demokratik ve şeffaf toplumun olmazsa olmaz koşuludur. İletişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeye uyum sağlayan yazılı ve görsel basınımız, sosyal medya ve internet gazeteciliği alanlarında önemli bir mesafe kat etmiş durumda. Sağlıklı bir kamuoyunun varlığı için medya çalışanlarının tarafsız ve doğru bilgilendirme hususlarındaki hassasiyetleri ile meslek ahlakını gözeten çalışmaları daha da önem kazanıyor. Bu anlayışla çalışan gazetecilerimizin, vatandaşlarımızı doğru ve tarafsız bilgilendirme görevini layıkıyla yerine getirdiğine inanıyorum. Bu duygularla, basın çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, tüm basın çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.