DOLAR 32,3509 0.29%
EURO 35,1228 -0.06%
ALTIN 2.310,731,47
BITCOIN 22937433,74%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

BELEDİYEDEN HAFTA SONU MESAİSİ

BELEDİYEDEN HAFTA SONU MESAİSİ

ABONE OL
Oca 10, 2021 13:27
BELEDİYEDEN HAFTA SONU MESAİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs salgını nedeniyle hafta sonu uygulanan dışarı çıkma yasağını fırsata çeviren Elazığ Belediyesi, şehrin dört bir yanında hizmetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ekipler, şehir genelinde temizlik çalışmalarının yanı sıra bitki dikimi ve vatandaşların daha rahat ve konforlu ulaşım sağlamalarına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

SANAYİ SİTESİNDE KAPSAMLI TEMİZLİK

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, temizlik kampanyası doğrultusunda Sanayi Sitesi’ni köşe bucak temizledi. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Sanayi Sitesi içerisinde bulunan cadde, sokak, yeşil alan ve parklarda mevsim koşulları gereği kuruyup düşen yapraklar ve atıklar süpürüldü. Vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan otobüs durakları, çeşmeler, cami ve cami lavaboları gibi noktalar buharlı temizlik aracıyla temizlenerek hijyenik bir hale getirildi. Ayrıca, çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet veren hafriyat ve moloz atıkları da kepçeler vasıtasıyla kamyonlara yüklenerek temizlendi.

VALİ FAHRİBEY CADDESİNDE AĞAÇ DİKİMİ YAPILDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise kent estetiğine katkı sunmak ve kış aylarında şehrin canlılığını korumak amacıyla mevsim koşullarına uygun bitki dikimi gerçekleştiriyor. Ekipler kaldırım ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Vali Fahribey Caddesi’nde ligistrum ağacı dikimi yaptı.

KARŞIYAKA MAHALLESİNDE ASFALT SERİMİ 

Elazığ Belediyesi vatandaşların daha rahat ve konforlu ulaşım sağlamalarına yönelik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehrin doğusundan batısına ihtiyaç duyulan tüm noktalarda yeni yol, yol genişletme, asfalt bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Karşıyaka Mahallesi Cahit Dalokay Caddesi’nde 1000 metre uzunluğunda  3 metre genişliğinde asfalt serimi gerçekleştirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.