DOLAR 32,3161 0.19%
EURO 35,1605 0.06%
ALTIN 2.293,420,71
BITCOIN 22895261,03%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AKKAYA: “BEŞİKTAŞ GALİBİYETİNİ ELAZIĞLILARA ARMAĞAN EDİYORUZ”

AKKAYA: “BEŞİKTAŞ GALİBİYETİNİ ELAZIĞLILARA ARMAĞAN EDİYORUZ”

ABONE OL
Oca 1, 2021 12:30
AKKAYA: “BEŞİKTAŞ GALİBİYETİNİ ELAZIĞLILARA ARMAĞAN EDİYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Aziz Akkaya, Beşiktaş maçı galibiyetini Elazığlılara armağan ettiklerini söyledi.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı ile Beşiktaş HDI sigorta ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Birevim İl Özel İdare, Beşiktaş’ı 86-76 mağlup etti.

Maç sonra yazılı bir basın açıklaması yapan Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Aziz Akkaya, Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken galibiyeti Elazığlılara hediye ettiklerini ifade etti.

Akkaya: “İstanbul’da kazandığımız Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi. Çünkü; Beşiktaş, sıralama açısından bizim bir üstümüzdeydi. Maça çok iyi hazırlandık. İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Beşiktaş galibiyetini Elazığ halkına hediye ediyoruz. Geçtiğimiz pazar günü Elazığ’da korkutan bir deprem yaşandı. Maç sonucunun Elazığlılara bir moral olmasını istiyoruz. ”dedi.

“ÇANKAYA MAÇI DA ÇOK ÖNEMLİ”

Aziz Akkaya, 30 Aralık Çarşamba günü Ankara’da oynanacak Çankaya Üniversitesi maçı öncesi hazırlıkların sürdüğünü vurguladı. Akkaya: “Çankaya, bizim için önemli bir rakip. Çankaya, ligde üst sıralarda. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ankara’da bir antrenman yapıp sonrasında maça çıkacağız. Takımımız iyi durumda. Takımımıza güveniyorum. Takımımıza yeni oyuncular da uyum sağladı. Hep beraber antrenman yapma fırsatımız oldu. Bundan sonraki maçları daha iyi oynayacağımızı ve kazanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.